از وازلین بگیر تا انواع کرم های ترک پا دکتر ژیلا و کامان و ثمین تا روغن زیتون و نارگیل هرچی بود زدم اما یک روز نزنم دوباره مث قبل خسته شدم
چیکار کنم
دلم معجزه میخاد...... معجزه بشه بهم پیام بدی.....معجزه بشه تا ماه دیگه تو کنارم باشی............. تا من بتونم همچیو درست کنم...... خدا امیدم ب خودته اونو به من برگردون ♥️
بعد هفت سال انتظار خداي مهربون ني نيمو بهم داد دخترم ، همدمم ،مامان بابا عاشقتن خداياااا شكرت . ميشه براي خوشبختي و ازدواج ابجيم فقط يه دونه صلوات بفرستين هر كي فرستاد بهم بگه منم براش صلوات بفرستم
عزیز الان هوا سرد عادت بکن جوراب بپوشی و هر شب قبل خواب یه کرم مرطوب کنندهدکف پا بزنی وماساژ بدی سر یک ماه کلا بر طرف می شه.خشکی وترک کف پا فقط فقط به خاطر فرش وموکت هست.
دلم معجزه میخاد...... معجزه بشه بهم پیام بدی.....معجزه بشه تا ماه دیگه تو کنارم باشی............. تا من بتونم همچیو درست کنم...... خدا امیدم ب خودته اونو به من برگردون ♥️
خب پا مراقبت میخواد گلم. من چندین سال بود همیشه جوراب پا میکردم فرقی هم نداشت تابستون و زمستون. خونه یا مهمونی. بعد زایمان خیلی گرمم میشد یکسال جوراب پا نکردم پاهام داغون شد. الان ده روزه باز جوراب پا میکنم قبلش کرم جی میزنم پاهام مثل قبل شدن