2777
2789
عنوان

گوشی

| مشاهده متن کامل بحث + 341 بازدید | 28 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اگر ازش بپرسین که چی تو گوشیش انقدر سرگرمش کرده،بهتون جواب چی میده؟

از باباش هم نمیترسه بگم باباش بهش بگه

سه تا دختر دارم  لیدا  یسنا  یلدا                      یلدا کوچولو شب یلدا به دنیا میاد   
شما چطور؟...حرفش رو قبول دارین؟...یعنی واقعا داره با گوشیش درس میخونه این همه مدت؟...خودتون با چشمها ...

نمیدونم چی کار میکنه باگوشیش ولی چون نمره هاش همش خوب نمیتوانم بهش شک کنم از یه طرف هم نمیتوانم باور کنم که درس میخوانه

سه تا دختر دارم  لیدا  یسنا  یلدا                      یلدا کوچولو شب یلدا به دنیا میاد   
یعنی چی که از باباش هم نمیترسه؟...یعنی از شما و پدرش حساب نمیبره؟

اگه حساب میبرد که این همه درد سر نداشتیم

ایراد این که حساب نمیبره ازتون  رو تو چی میبینین به نظر خودتون؟

برای اینکه پدرش بهش میگه هر کاری میخوای بکن هر چیزی میخواد براش میخره 

نمیدونم چی کار میکنه باگوشیش ولی چون نمره هاش همش خوب نمیتوانم بهش شک کنم از یه طرف هم نمیتوانم باور ...

قطعا رفتار فرزندتون تو سن پانزده سالگی و چون تقریبا ۸ سال سابقه ی حضور در جوامعه ی مثل مدرسه رو داشته،تا حدود ۹۰ درصد به نوع تربیتی که شما و همسرتون داشتین برمیگرده...

بهرحال کار سختی دارین که بتونین همه چیز رو درست کنین و ترمیم کنین...

آیا تواناییه اینکار رو تو خودتون میبینین؟

قطعا رفتار فرزندتون تو سن پانزده سالگی و چون تقریبا ۸ سال سابقه ی حضور در جوامعه ی مثل مدرسه رو داشت ...

از وقتی که مدرسه غیر انتفاعی ثبت نام کردیمش این جوری شده