ن اولین اخطار قطع نمیکنن 😂ولی دفعه بعد قطع میکنن جریمه هم باید بدی
اگر میدانستم انسان را به خاک میسپارند خاک میشدم تا تورا به من بسپارند♥️♥️در جلگـه ی چشـمان «تــو» بـی تـاب تـرینـم...! 😍 دوصتٓ داشتَنَت ثٓال بہِ ثٓال پآکنِویسٓه مَشقَم شُدهِ^~^💕 •∞• پایـبندَم تا "پایِ جان" بـه تَمـامت💛💚وقتی دو نفر همو دوست دارند (دیگه فاصله ی سنی مهم نیس)💙🥰┅✶نَبـوده✶نيـست✶وَ نَخوآهَـد بود ✶عـَزيـزتَــر اَز تُ ✶ڪسى بـَرآىِ من..💚💚💚💚💚عشق من هر چقدر ڪه بیشتر میگذره ❣بیشتر میفهمم ❣ڪه چقدر دوستت دارم ...❣چقدر دیوونتم ❣چقدر منو تو بهم میایم ❣تو بهترین انتخاب عمرمے ،❣مغرورم بخاطر داشتنت ❣تا ابد و یک روز عاشقتم ...😍
دلت که شکست سرت را بگیر بالا! تلافی نکن،فریاد نزن،شرمگین نباش.حواست باشد دل شکسته گوشه هایش تیز است...مبادا که دل و دست آدمی را که روزی دلدارت بود زخمی کنی😔مبادا که فراموش کنی،روزی شادیش آرزویت بود...صبور باش و ساکت.بغضت را پنهان کن،رنجت را پنهان تر!زمین گرد است!!!😔 خنده ی تلخ من از گریه غم انگیز تر است کارم از گریه گذشته است به آن میخندم!!!!!
دلت که شکست سرت را بگیر بالا! تلافی نکن،فریاد نزن،شرمگین نباش.حواست باشد دل شکسته گوشه هایش تیز است...مبادا که دل و دست آدمی را که روزی دلدارت بود زخمی کنی😔مبادا که فراموش کنی،روزی شادیش آرزویت بود...صبور باش و ساکت.بغضت را پنهان کن،رنجت را پنهان تر!زمین گرد است!!!😔 خنده ی تلخ من از گریه غم انگیز تر است کارم از گریه گذشته است به آن میخندم!!!!!
بستگی داره هرشهر فرق میکنه ولی بیشتر جاها قطع میکنن مخصوصا اگر بدهی معوقه داشته باشید.برای بدهی جاری هم اگر مهلت پرداخت گذشته باشه و بالای ۵۰ باشه قط میکنن