2777
2789

تقريبا مقدار مصرفتون در ماه چقدره

بيشترغذاهاتون آب پزي هست يا سرخ كردني 

چند وعده

ممنون

حس ميكنم من خيلي پرمصرفم توي روغن

👌😄💙🌙وزن شروع (شهريور ماه) ٩٢/٢٠٠😔💙وزن شروع چالش پاييز ٨٦/٦٠٠💜🧡💛💙وزن فعلي٧٦/٤٠٠💙🤐هدف اول ٨٠ 🔑🔓✅🙃💙واي يعني رفتم تو ٧ تايييا🔓🤩🧿 🥰🥸❤️🧡✅هدف دوم ٧٥ 🔒🔒🤩💙هدف سوم ٧٠ 🔒🔒🥳🧡هدف نهايي ٦٩🔒🔒💙😀😍گروه بنفش 💜بعد زرد 💛اگروه نارنجي🧡الان آبي 🤩💙 ١٤٠٠/٠١/٠٥🌙🤩💙بامداد خمار 💙🤩 چون انگيزه دارم پس ميتونم  همونطور ك قبلا تونستم💙🙃🌙راستي من مادر يك دختر ناز ٩ ماهه هستم ك بخاطر بارداري چاق شدم 💜💛🧡💙🙃🤩🧿

یه روغن سرخ کردنی 1.7 لیتری تقریبا 6ماه دارم

یه روغن کانولا پخت و پز 1 لیتری هم 6ماه

اگه جواب بی ادبیتو نمیدم به این دلیل نیس که جوابی ندارم به این جمله اعتقاد دارم که هیچگاه باخوک کشتی نگیر زیرا تولجن مال میشوی واو لذت میبرد وگرنه جواب واسه امثال تو فراوونه🙌🙌🙌

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کم مصرفیم

روغن زیتون و کنجد از مغازه خودشون که همونجا میگیرن میخریم

ماهی نیم لیتر از اینا مصرف داریم

روغن حیوانی هم کم مصرف میکنیم

این ماه یک لیتر سرخ کردنی و کمتر از یک لیتر پخت و پز استفاده کردیم برند لادن و غنچه

سایت از صدا پر است و از حرف خالی

بهار الماس و اویلا میگیریم.  کوچیکش ماهی یک، یک و نیم استفاده میکنم.. مصرفمون بالاست با این ک فقط روزی ی وعده اشپزی میکنم

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊

من لادن مصرف می کنم ولی کلا خیلی کم غذای سرخ شده درست می کنم .مثلا من مرغ اصلا سرخ نمی کنم یا سیب زمینی همیشه میزارم تو فر .ماهیم همین طور .بعضی وقتا هم کبابی می کنم.

کم مصرفیم روغن زیتون و کنجد از مغازه خودشون که همونجا میگیرن میخریم ماهی نیم لیتر از اینا مصرف دار ...

چقدر كم مصرف

👌😄💙🌙وزن شروع (شهريور ماه) ٩٢/٢٠٠😔💙وزن شروع چالش پاييز ٨٦/٦٠٠💜🧡💛💙وزن فعلي٧٦/٤٠٠💙🤐هدف اول ٨٠ 🔑🔓✅🙃💙واي يعني رفتم تو ٧ تايييا🔓🤩🧿 🥰🥸❤️🧡✅هدف دوم ٧٥ 🔒🔒🤩💙هدف سوم ٧٠ 🔒🔒🥳🧡هدف نهايي ٦٩🔒🔒💙😀😍گروه بنفش 💜بعد زرد 💛اگروه نارنجي🧡الان آبي 🤩💙 ١٤٠٠/٠١/٠٥🌙🤩💙بامداد خمار 💙🤩 چون انگيزه دارم پس ميتونم  همونطور ك قبلا تونستم💙🙃🌙راستي من مادر يك دختر ناز ٩ ماهه هستم ك بخاطر بارداري چاق شدم 💜💛🧡💙🙃🤩🧿
خودت چندتا مصرف میکنی؟

من ٢٠ ليتري بزرگ ميخرم واسه چند ماه

من لادن مصرف می کنم ولی کلا خیلی کم غذای سرخ شده درست می کنم .مثلا من مرغ اصلا سرخ نمی کنم یا سیب زم ...

من توستر دارم ميشه بزارم تو توستر

روغن مایع اویلا . ماهی ۳  یا ۴ تا ازین ۱۳۵۰ گرمی ها  مهمونم نداریم روزی دووعده غذا  ...

اها