نیلوفر۷۴ مدیر استارتر عضویت: 1399/07/04 تعداد پست: 332 عنوان چرا اینجور میکنه 186 بازدید | 33 پست از نامزدم میخام جدا شم قرار بود مدارکش و سند ازواج بیاره برای وکیل میخام دیشب بهش گفتم گفت باشه خودم پول وکیل هم میدم ولی الان هرکاری میکنم بهونه میاره نمیاره از قـول مـن بـه خـدا بگـویید، تـورا قـسـم بـه عـظمـت اسـمان هـا، سـری بـه زمـین بـزن.... 1399/08/29 | 10:19 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
abremaman عضویت: 1398/07/10 تعداد پست: 19695 گعتی بهش بالاخره؟ببین من اخلاق همسرتو قشششنگ میدونم اولش از سر لجبازی قبول میکنه بعدش دلش نمیاد اذیت مبکنه گروه نارنجی🙋♀️وزن شروع۱۰۸🙆♀️وزن شروع چالش پاییز ۸۸🙆♀️وزن فعلی ۸۳🙆♀️هدف اول۹۵✔🙆♀️هدف دوم ۸۷✔🙆♀️هدف سوم ۸۳✔🙆♀️هدف چهارم۷۹🙆♀️هدف پنجم ۷۵🙆♀️هدف نهایی ۷۰🙆♀️یا خدا چقد هدف دارم 😂😁کمکم کن خدا جونم🙆♀️تاپیک الهه جونم.به خاطر سلامتیم حتتتتما خوش اندام میشم من میتونم💪💪💪🙆♀️قدمم بگم مشغول الذمه نشم ۱۷۸😂
نیلوفر۷۴ مدیر استارتر عضویت: 1399/07/04 تعداد پست: 332 خودش دیشب میگفت باشه تمومش میکنیم خودشم راضیه چون زندگی نکبتیه از قـول مـن بـه خـدا بگـویید، تـورا قـسـم بـه عـظمـت اسـمان هـا، سـری بـه زمـین بـزن....
نیلوفر۷۴ مدیر استارتر عضویت: 1399/07/04 تعداد پست: 332 مهریه رو قبول کرد؟ میگفت اره قسط بندی کن از قـول مـن بـه خـدا بگـویید، تـورا قـسـم بـه عـظمـت اسـمان هـا، سـری بـه زمـین بـزن....
نیلوفر۷۴ مدیر استارتر عضویت: 1399/07/04 تعداد پست: 332 گعتی بهش بالاخره؟ ببین من اخلاق همسرتو قشششنگ میدونم اولش از سر لجبازی قبول میکنه بعدش دلش نمیاد اذ ... از قـول مـن بـه خـدا بگـویید، تـورا قـسـم بـه عـظمـت اسـمان هـا، سـری بـه زمـین بـزن....
نیلوفر۷۴ مدیر استارتر عضویت: 1399/07/04 تعداد پست: 332 خب دوستت داره نمیخواد جدابشه اشغاله بهم میگفت تو فکر پسرای مردمیبهم میگفت بی ابروییبا مشت بهم زد اینا ها دوست داشتنه؟ از قـول مـن بـه خـدا بگـویید، تـورا قـسـم بـه عـظمـت اسـمان هـا، سـری بـه زمـین بـزن....
نیلوفر۷۴ مدیر استارتر عضویت: 1399/07/04 تعداد پست: 332 گعتی بهش بالاخره؟ ببین من اخلاق همسرتو قشششنگ میدونم اولش از سر لجبازی قبول میکنه بعدش دلش نمیاد اذ ... ببین بهشم گفتم حالم ازش بهم میخوره قرار طلاق هم گزاشتیم از قـول مـن بـه خـدا بگـویید، تـورا قـسـم بـه عـظمـت اسـمان هـا، سـری بـه زمـین بـزن....
abremaman عضویت: 1398/07/10 تعداد پست: 19695 قششنگ میدونستم اینجوری نوشته.میگم اخلاقشو میدونم لنگه شوهر منه.یه چیزی پرونده جدی بشه پا پس میکشه اذیت میکنه گروه نارنجی🙋♀️وزن شروع۱۰۸🙆♀️وزن شروع چالش پاییز ۸۸🙆♀️وزن فعلی ۸۳🙆♀️هدف اول۹۵✔🙆♀️هدف دوم ۸۷✔🙆♀️هدف سوم ۸۳✔🙆♀️هدف چهارم۷۹🙆♀️هدف پنجم ۷۵🙆♀️هدف نهایی ۷۰🙆♀️یا خدا چقد هدف دارم 😂😁کمکم کن خدا جونم🙆♀️تاپیک الهه جونم.به خاطر سلامتیم حتتتتما خوش اندام میشم من میتونم💪💪💪🙆♀️قدمم بگم مشغول الذمه نشم ۱۷۸😂
نیلوفر۷۴ مدیر استارتر عضویت: 1399/07/04 تعداد پست: 332 قششنگ میدونستم اینجوری نوشته.میگم اخلاقشو میدونم لنگه شوهر منه.یه چیزی پرونده جدی بشه پا پس میکشه اذ ... ببین اینجوری حرف میزنه انگار مشکل منه از قـول مـن بـه خـدا بگـویید، تـورا قـسـم بـه عـظمـت اسـمان هـا، سـری بـه زمـین بـزن....
نیلوفر۷۴ مدیر استارتر عضویت: 1399/07/04 تعداد پست: 332 قششنگ میدونستم اینجوری نوشته.میگم اخلاقشو میدونم لنگه شوهر منه.یه چیزی پرونده جدی بشه پا پس میکشه اذ ... چیکار کنم به نظرت حالم ازش بهم میخوره عروسیمه ماهه دیگه میخام بزنم زیر همه چیز از قـول مـن بـه خـدا بگـویید، تـورا قـسـم بـه عـظمـت اسـمان هـا، سـری بـه زمـین بـزن....
فریبا22 عضویت: 1397/03/23 تعداد پست: 3953 اشغاله بهم میگفت تو فکر پسرای مردمی بهم میگفت بی ابرویی با مشت بهم زد اینا ها دوست داشتنه؟ نه میخواد اذیتت کنه احتمالا 🍀🌼🌹🍀🌼🌹🍀🌼🌹🍀🌼🌹
abremaman عضویت: 1398/07/10 تعداد پست: 19695 ببین اینجوری حرف میزنه انگار مشکل منه اره میدونم درکت میکنمشوهر منم همینه تهمت میزنه آمار میدی به مردم بعدشم میگه تو مشکل داری من سالمم میخوای جداشیم به دردمن نمیخوری.بعد که میگم اوکی جداشیم میزنه زیرش گروه نارنجی🙋♀️وزن شروع۱۰۸🙆♀️وزن شروع چالش پاییز ۸۸🙆♀️وزن فعلی ۸۳🙆♀️هدف اول۹۵✔🙆♀️هدف دوم ۸۷✔🙆♀️هدف سوم ۸۳✔🙆♀️هدف چهارم۷۹🙆♀️هدف پنجم ۷۵🙆♀️هدف نهایی ۷۰🙆♀️یا خدا چقد هدف دارم 😂😁کمکم کن خدا جونم🙆♀️تاپیک الهه جونم.به خاطر سلامتیم حتتتتما خوش اندام میشم من میتونم💪💪💪🙆♀️قدمم بگم مشغول الذمه نشم ۱۷۸😂
نیلوفر۷۴ مدیر استارتر عضویت: 1399/07/04 تعداد پست: 332 نه میخواد اذیتت کنه احتمالا یه ماهه دیگه عروسیمه همه وسایلام اماده هسولی میخام بزنم زیر همه چی من نمیتونم دیگه نگاش کنم چه برسه باهاش باشم از قـول مـن بـه خـدا بگـویید، تـورا قـسـم بـه عـظمـت اسـمان هـا، سـری بـه زمـین بـزن....
نیلوفر۷۴ مدیر استارتر عضویت: 1399/07/04 تعداد پست: 332 اره میدونم درکت میکنم شوهر منم همینه تهمت میزنه آمار میدی به مردم بعدشم میگه تو مشکل داری من سالمم ... چیکار کنم؟ تو با شوهرت چیکار میکنی؟ از قـول مـن بـه خـدا بگـویید، تـورا قـسـم بـه عـظمـت اسـمان هـا، سـری بـه زمـین بـزن....
فریبا22 عضویت: 1397/03/23 تعداد پست: 3953 یه ماهه دیگه عروسیمه همه وسایلام اماده هس ولی میخام بزنم زیر همه چی من نمیتونم دیگه ن ... عزیزم مشکلتون چیه؟؟صوتهای پرتو اعلم گوش کن داخل تل سرچ کح ببین فوق العادست اونجا اشکال کارتونو میفهمی 🍀🌼🌹🍀🌼🌹🍀🌼🌹🍀🌼🌹
نیلوفر۷۴ مدیر استارتر عضویت: 1399/07/04 تعداد پست: 332 عزیزم مشکلتون چیه؟؟ صوتهای پرتو اعلم گوش کن داخل تل سرچ کح ببین فوق العادست اونجا اشکال کارتونو میف ... ببین یه جوریه یهو خیلی خوبهیهو میشه پست ترین موجود دنیا از قـول مـن بـه خـدا بگـویید، تـورا قـسـم بـه عـظمـت اسـمان هـا، سـری بـه زمـین بـزن....
نیلوفر۷۴ مدیر استارتر عضویت: 1399/07/04 تعداد پست: 332 عزیزم مشکلتون چیه؟؟ صوتهای پرتو اعلم گوش کن داخل تل سرچ کح ببین فوق العادست اونجا اشکال کارتونو میف ... دیشب دعوامون شد این حرفا که زد .الان دیگه به شدت ازش متنفرم از قـول مـن بـه خـدا بگـویید، تـورا قـسـم بـه عـظمـت اسـمان هـا، سـری بـه زمـین بـزن....