میشه برای آرامش دل خواهرم و حل شدن مشکلات زندگیش صلوات بفرستید یا به روش دین خودتون دعا کنید امیدوارم به هر چی میخواید برسید🌹❤️ که رمز ماست ایستاده مردن.....وظیفه حکومت یک کشور به بهشت بردن مردم نیست بلکه استفاده صحیح از منابع کشور جهت رفع فقر و ایجاد رفاه برای شهروندانش است...دکتر مصدق
دلت که شکست سرت را بگیر بالا! تلافی نکن،فریاد نزن،شرمگین نباش.حواست باشد دل شکسته گوشه هایش تیز است...مبادا که دل و دست آدمی را که روزی دلدارت بود زخمی کنی😔مبادا که فراموش کنی،روزی شادیش آرزویت بود...صبور باش و ساکت.بغضت را پنهان کن،رنجت را پنهان تر!زمین گرد است!!!😔 خنده ی تلخ من از گریه غم انگیز تر است کارم از گریه گذشته است به آن میخندم!!!!!
درباره اسم کاربریم :هرچی میذاشتم قبول نمیکرد گفتم یه هوو بزارم ببینم قبول میکنه 🤔درکمال ناباوری قبول کرد☹️☹️گفتم چیکارکنم ازحالت هوووی دربیاد دست به دامن کُره ای هاشدم دیدم یکی هست اسمش هوووه 🤣🤣عکسشوگذاشتم دیگه😝😜😜
دلت که شکست سرت را بگیر بالا! تلافی نکن،فریاد نزن،شرمگین نباش.حواست باشد دل شکسته گوشه هایش تیز است...مبادا که دل و دست آدمی را که روزی دلدارت بود زخمی کنی😔مبادا که فراموش کنی،روزی شادیش آرزویت بود...صبور باش و ساکت.بغضت را پنهان کن،رنجت را پنهان تر!زمین گرد است!!!😔 خنده ی تلخ من از گریه غم انگیز تر است کارم از گریه گذشته است به آن میخندم!!!!!