ی پیاز ریز خرد کن بزار طلایی سرخ بشه
بعد سبزی ماهی که توش شنبلبله هم باشه اضافه کن با شعله کم که سرخ بشه
شعله زیاد نباشه که سبزی تلخ و الکی سیاه بشه
بعد سیر جدا رنده بزن بهش اضافه کن ادویه هم بزن ، میتونی ی قاشق رب هم اضافه کنی سرخ بشه بعد بهش اب گرم اضافه کن بعد اب تمرهندی که صاف کردی اضافه کن ، اگر ماهی داری جدا اونو سرخ کن و اضافه میکنی شعله کم میکنی که جا بیفته
تن ماهی داری غذات که جا افتاده ده دقیقه اخر کار بهش اضافه کن که له نشه
فلفل و نمکم میزون کن