2777
2789
عنوان

نی نی یار جان

97 بازدید | 18 پست

سلام و وقت به خیر 🌺🌼⚘

ببخشید الان چند روز که سایت خرابه درخواست های دوستی رو نمیتونم قبول کنم  به دوست هام تو خصوصی نمیتونم پیام بدم وقتی هم که میرم توقسمت نی نی سایت من  نه لیست دوست هام رو میاره نه لیست تایپیک های خودم نه لیست تایپیک هایی که ذخیره کردم 

عکس که نمیشه گذاشت عکس هایی هم که کاربرا قبلا گداشتن اصلا باز نمیشه به جاش صفحه ی خالیه  پروفایل ها هم که باز نمیشن تایپیک هم که میزنیم نمیتونیم قفلش کنیم 

خیلی  مشکلات سایت زیاد شده ممنون میشم پیگیری کنید 💞🌺

@نی_نی_یار_5  

فکر کنم سایت درست شد...........................برو یه نگاهی کن......................

خدااایاشکرت هوامو داری.......خدایاشکرت تا قبل از 1فروردین 1402 خبرهای خیلی خیلی خوبی بهم میرسه...😍و به ارزوم رسیدم خدایاشکرت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برا پیام و درخواست دوستی برو قسمت پیامها و داشبورد اون پایین هستن

دور از تو بادا اهرمن...💚🤍❤️ هوا گرگ و میش.. نسیم خنک..صدای اذان صبح... یه جون تازه و یه روح تازه..😁💖 (هنوووزم چایی با دانمارکی خیلی میچسبهههه😂😋) ... اتفاق میفته رفیق...شاید دیرتر شاید دورتر...زمانیکه صدای قهقه ت خط بطلان میکشه بر تموم غمهاییکه کنج دلت جا گرفتن تا یاداور روزهایی باشن که هرچند سیاه هرچند تلخ اما گذشتن..طاقت بیار و ببین اون اینده ای رو که حق توئه..خدا هواتو داره خدا هوامونو داره دلسرد نشو از های و هوی گذرای باد..اتفاق میفته رفیق..❤️ 

نمیاد نمیشه

کجا رو میزنی تو اسکرین بده

دور از تو بادا اهرمن...💚🤍❤️ هوا گرگ و میش.. نسیم خنک..صدای اذان صبح... یه جون تازه و یه روح تازه..😁💖 (هنوووزم چایی با دانمارکی خیلی میچسبهههه😂😋) ... اتفاق میفته رفیق...شاید دیرتر شاید دورتر...زمانیکه صدای قهقه ت خط بطلان میکشه بر تموم غمهاییکه کنج دلت جا گرفتن تا یاداور روزهایی باشن که هرچند سیاه هرچند تلخ اما گذشتن..طاقت بیار و ببین اون اینده ای رو که حق توئه..خدا هواتو داره خدا هوامونو داره دلسرد نشو از های و هوی گذرای باد..اتفاق میفته رفیق..❤️ 

کو

عزیزم مال من اومد...............................همینجوری اتفاقی زدم دیدیم باز شد........................

خدااایاشکرت هوامو داری.......خدایاشکرت تا قبل از 1فروردین 1402 خبرهای خیلی خیلی خوبی بهم میرسه...😍و به ارزوم رسیدم خدایاشکرت
اه چند روز چرا درست نمیشه

مال من بعد از 6 روز درست شد.........................از هفته پیش تاحالا خراب بود........................

منم از هفته پیش خراب

گفتن تا فردا درست میشه......................