موضوع بحث

مهمون دارم دستور پخت مرغ خوشمزه

3675 بازدید | 12 پست
ممنون میشم راهنماییم کنین
1390/09/24
|
09:31
به مرغ در حالیکه نم داره زردچوبه و نمک بزن و سرخ کن
پیازداغ درست کن و کمی ادویه کاری و رب رو تفت بده بعد کمی آب بریز تا رب حل بشه بعد بریز روی مرغها. دو تا حبه سیر خام هم بریز تا بوی مرغ رو بگیره. اگه دوست داری میتونی هویج هم بریزی ولی خیلی مجلسی نیست

تخفیف 30 هزار تومانی دیجی کالا برای کاربران نی نی سایت

تاریخ اعتبار تا 20 آبان 96

فرصت طلایی برای کاربران نی نی سایت. برای دریافت کد تخفیف از دیجی کالا اینجا را کلیک کنید

اگه طعم ترش رو دوست دارین این دستور منو درست کن من که می پزم همه عاشقشن و همیشه که مهمون دارن خودشون سفارش میدن
مرغ رو با یه دونه پیاز درسته و یه دونه قرص گالینا بلانکا مرغ بذار بپزه بعد مرغ رو از قابلمه بذار بیرون پیاز رو هم بنداز دور حالا یه عالم پیاز داغ بریز توی اب مرغ + فلفل قرمز به اندازه ای که دوست داری + یک قاشق مربا خوری رب ( نباید رب زیاد باشه ) و یه عالمه اب غوره یا اب نارنج که با اب غوره بهتره اگر قره قروت هم داری یه ذره بنداز توش بعد بذار بجوشه تا خوب غلیظ بشه من برای خودمون که درست می کنم همین طوری می خوریم ولی اگه مهمون داشته باشم مرغها رو سرخ می کنم که روشون یه کم برشته بشه بعد از این سس میدم روش و می برم سر میز کمی از سس رو هم میریزم تو ظرف برای کسانی که بخوان بیشتر بریزن
مرغ شکم پر ( از این سایت آوردم : http://sofrehkhune.com/portal/انواع-خوراکها )

مواد لازم :

مرغ سالم 1 عدد

گردوی ریز شده 1.5 تا 2 پیمانه (پیمانه پلوپز)

کشمش نصف پیمانه
زرشک نصف پیمانه

آلبالو هسته گرفته ربع کیلو

پیاز ریز شده
مقداری نمک و فلفل و زردچوبه
طرز تهیه :
پیازها را سرخ کنید.سپس روی آن کشمش سپس زرشک،سپس گردوهای ریز شده و بعد آلبالوها را تفت بدهید.نمک، فلفل و زردچوبه و دارچین هم اضافه کنید. وقتی تفت خورد، حدود یک سوم مواد را جدا کنید. شکم مرغ را خالی و خوب تمیز کنید.حالا اول پوست دور گردن مرغ را بدوزید.شکم مرغ را از دو سوم باقیمانده مواد پر کنید و آن را بدوزید.حالا مرغ را در روغن توی یک قابلمه و یا سرخ کن سرخ کنید(بحدی که کمی طلایی شود) یادتان باشد که آن را باید هنگام سرخ شدن به آرامی زیر و رو نمایید. درون قابلمه دیگری یک سوم مواد را که نگهداشته بودید بریزیدو کمی آب اضافه نماییدو نمک و فلفل هم بریزید. بگذارید یک جوش بزند.

حالا مرغ را بسیار آرام توی این قابلمه بگذارید.حرارت را ملایم کنید و سر قابلمه را بگذارید( یادتان باشد که آب قابلمه زیاد نیست) بعد از حدود یک ساعت مرغ را آهسته برگردانید تا طرف دیگر مرغ هم بپزد. این غذا را با چلو سرو می کنند و بسیار خوشمزه است.


بیا ره توشه برداریم....
ما برای مرغ شکم پر، نعناع و جعفری ساتوری + مغز گردوی پودر یا چرخ شده + زرشک رو داخل شکم مرغ میریزیم و میدوزیم. پیاز داغ و ادویه و آب + مرغ درسته آماده + رب انار رو میپزیم که البته باید مرتبا از سس محتوی رب انار در طول پخت روی مرغ بریزی تا همه قسمتهاش طعم بگیره. اگه توی سس آلو هم بریزی عالی میشه
روش بچه ها خیلی خوشمزه بود.من درکنار این کارا به سس مرغ علاوه بر رب گوجه رب انار میزنم.معرکه میشه.اینجوری لازم نیست زیادم سرخش کنین قبلا.من خیلی وقتا سرخ نمیکنم.رب انار برشته نشون میده وخیلی خوشمزه
عاشقی شیوه رندان بلاکش باشد...
Vase morgh shekm por aval piyaz dagh faravoon dorost kon bad maghz gerdo va khalal badam va zershko ghatish kon va ye taft bahash bedeh morghe dorosteh pak karde ra dakhl pirex bezar va in mavado dakhl shekamesh kon atraf morghetm biyaz khor shodeh va sib zaini va havij va ghrch bezar va zafrenoon va ab va roghn va yekam namak makhlot kon va beriz roye morgh va mavad atrafesh ye foil ham bekesh ro zarfet va ba changal chand ta sorakh rosh bezan va bezar ye saat to fer ba harart molayem bepazeh kheyli khosh mazeh misheh hatman emtehan kon
Lilypie Maternity tickers
ارسال نظر شما