2777
2789
من قبول ندارم این حرفتو.خوب الان که بیشتر آبروش رفته که نمی تونه از حقش دفاع کنه. چند روز پیش گوگل ...

خب به خاطر این بود که سکوتشو شکست

جانی چند ماه پیش سکوتشو شکست و از این زنیکه شکایت کرد همه مدارک کافی رو هم به دادگاه ارائه داد

اما قاضی چون پول گرفته بود گفت با اینکه مدارک شاکی کافی بودن اما متهم رو در جایگاه سوگند گذاشتم قسم خورده که دروغه و منم قسمشو باور میکنم !!

و به نفع امبرهرد رای داد

واسه همینم از اون فیلم عذرشو خواستن

الان جانی درخواست تجدید نظر داده.

{ خانم هستم }

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خدا هرچی قاضی بدو لعنت کنه.باید یه وکیل گردن کلفت بگیره

وکیلای جانی یه مشت اوسکلن

امبر دقیقه نود وکیل خودشو عوض کرد یه جدید اورد که الان معلوم شده دوست صمیمیه قاضیه!

{ خانم هستم }
وکیلای جانی یه مشت اوسکلن امبر دقیقه نود وکیل خودشو عوض کرد یه جدید اورد که الان معلوم شده دوست صمی ...

یه قاضی بود که خیلی مسی رو اذیت کرد.

مسی بیچاره مالیاتشو همیشه میداد به وکیل هاش که پرداخت کنن و وکیلهاش هم تمام مالیات رو پرداخت نکرده بودن.بیچاره مسی دم به دقیقه می رفت دادگاه.قاضی کثافت بی همه چیز می خواست بندازتش زندان.

آخر باباش وکیلش شد و بازم مسی چند تا وکیل گرفت بعد از چند سال ماجرا ختم به خیر شد

خدا کنه جانی هم بتونه اخرش حقشو بگیره😢

غصه نخور گلم.

طرفداری خیلی سخته.درکت میکنم.همه میگن آخه اون که تو رو نمیشناسه.اون برا خودش زندگی میلیاردیشو داره تو چرا حرص اونو می خوری.ما هم همه این چیزا رو می دونیم ولی بازم بخاطرشون ناراحت میشیم و حرص می خوریم.

غصه نخور گلم. طرفداری خیلی سخته.درکت میکنم.همه میگن آخه اون که تو رو نمیشناسه.اون برا خودش زندگی می ...

اره دقیقا همینا رو میگن

اما نمیدونن واقعا ادم غصه میخوره و دست خودش نیست

مرسی که درکم میکنی❤💋

{ خانم هستم }