تدریس خصوصی زیست وریاضی وفیزیک و شیمی پایه و کنکور با مبلغی که رضایت داشته باشید😍خودمم دانشجو ام و رتبه زیر ۵۰۰ منطقه ۲کنکور۹۹ بودم و امیدوارم که بتونم کمک کنم به دوستای عزیزم
تدریس خصوصی زیست وریاضی وفیزیک و شیمی پایه و کنکور با مبلغی که رضایت داشته باشید😍خودمم دانشجو ام و رتبه زیر ۵۰۰ منطقه ۲کنکور۹۹ بودم و امیدوارم که بتونم کمک کنم به دوستای عزیزم
بله گلم. صبح ها صورت رو با آب ولرم و یه ژل شستشوی صورت مارک سینره می شویم و می ذارم خشک بشه . اصلا از حوله استفاده نکنید چون آب پوست رو زیادی جمع می کنه. بعد کرم لیفتینگ پوست سینره رو می زنم و بعد روی اون ضد آفتاب. من چون میرم سر کار دیگه نمی تونم تا ظهر که میرم ناهار برای پوستم کاری انجام بدم اما سعی می کنم مرتب آب بخورم. ظهر کمی کرم دست و صورت ثمین با اوره 10 درصد به صورتم می زنم . عصر که میام دوباره با تونر سینره و پنبه صورتم رو پاک می کنم و بعد با آب خالی می شورم و بهش ژل آلوئه ورا می زنم. موقع خواب هم کرم ویتامین سی مارک آردن یا سی گل می زنم که هم ضد چروکه هم کلاژن سازه و هم یه لایه برداری خفیف انجام میده تا صبح.
هنوزم چشمای تو مثل شبای پرستاره ست ، هنوزم دیدن تو برام مثل عمر دوبارست، هنوزم وقتی می خندی دلم از شادی می لرزه، هنوزم با تو نشستن به همه دنیا می ارزه
میخام پیشگیری کنم از چروک و مشکلات دیگه چون سفیده و سریع اسیب میبینه از طرفی دو تا زایمان داشتم و صورتم و دستام از بین میره چون وقت نمیکنم برسم به پوستم