2777
2789
عنوان

رشتی های عزیز یه لحظه میاید لطفا

345 بازدید | 20 پست

شماها اونجا طلا فروشی نبی زاده میشناسید؟؟؟

خیابون شیک؟

با اینکه روشنه شبت پر از امیده خورشید قلب تو هنوز نورشو میدهمیخوای خدا بیاد پیشت بشینه و بشنوه حرفاتو دوست داری به بارون بگی بباره و بشوره درداتو  " آخ اگه خدا میزاشت بشینم جاش نمیزاشتم یکی بیاد یه ریز اشکاش"

ن منم نمیشناسم 

😂نمیخوام پز بدم، تحقیرتون کنم، سرکوفت بزنم،یا اینکه مایه‌داریمو به رختون بکشم،ولی جاتون خالی الان یه نیمرو خوردم با نون سنگک!!.😂!.◊🤓دو توصیه خیلی مهم:اول اینکه : هیچ وقت به انتخاب های همسرتان نخندید؛ شما یکی از آنها هستید.دوم اینکه : هیچ وقت به انتخاب های خودتان افتخار نکنید؛ همسرتان یکی از آنهاست.😉

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نه نمیشناسم

شما رشت هستید؟

با اینکه روشنه شبت پر از امیده خورشید قلب تو هنوز نورشو میدهمیخوای خدا بیاد پیشت بشینه و بشنوه حرفاتو دوست داری به بارون بگی بباره و بشوره درداتو  " آخ اگه خدا میزاشت بشینم جاش نمیزاشتم یکی بیاد یه ریز اشکاش"
ن منم نمیشناسم 

جدی؟

نیست چنین چیزی؟

نمیشناسم ولی دیدم

این طلا فروشی رو؟

جدی؟ نیست چنین چیزی؟

طلافروشی زیاد تواین قسمت من نمیشناسم 

😂نمیخوام پز بدم، تحقیرتون کنم، سرکوفت بزنم،یا اینکه مایه‌داریمو به رختون بکشم،ولی جاتون خالی الان یه نیمرو خوردم با نون سنگک!!.😂!.◊🤓دو توصیه خیلی مهم:اول اینکه : هیچ وقت به انتخاب های همسرتان نخندید؛ شما یکی از آنها هستید.دوم اینکه : هیچ وقت به انتخاب های خودتان افتخار نکنید؛ همسرتان یکی از آنهاست.😉
طلافروشی زیاد تواین قسمت من نمیشناسم 

این طلا فروشی قیمتهاش خیلی پایینه آخه

مثلا امروز یه پلاک گذاشته بودن قیمتش ۲۵۰۰ بود 

همون جاهای دیگه بالای ۳ تومنه

خواستم بپرسم ببینم جریانش چیه

یبار فک کنم رد شدم دیدم ولی خودم از پاکزاد یاپاکزاده فک کنم طلا خریدم طلاهاش اوم موقع شیک بود

این طلا فروشی قیمتهاش خیلی پایینه اخه

من لرستانم واسه همین خواستم از شماها بپرسم

این طلا فروشی قیمتهاش خیلی پایینه اخه من لرستانم واسه همین خواستم از شماها بپرسم

عزیزم اونجا طلافروشی خیلی زیاده تو نت بزنی میاد فکر کنم

یه روزی تبدیل به نفرت میشه بهترین حس:)         goftino.com/c/eGAKp4