گل_بهی مدیر استارتر عضویت: 1398/02/03 تعداد پست: 8527 عنوان دستگاه گذاشتم یکماهه والان پ شدم ...لطفابیاید 118 بازدید | 7 پست خونریزیم سرموقعش بود فقط دوسه روز قبلش هی لکه میدیدم الان روز چهارممه خیلی زیاده و درد دارم بنظرتون عادیه؟؟البته الان قرص مفنامیک اسیدخوردم بهترم فقط خواستم بدونم مال چیه ندیدم در جهان بهتر ز مادر...سروجانم همه بادا فدایت❤ 1399/08/21 | 20:40 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
گل_بهی مدیر استارتر عضویت: 1398/02/03 تعداد پست: 8527 دستگاه چی IUD ندیدم در جهان بهتر ز مادر...سروجانم همه بادا فدایت❤
گنشامganshaam عضویت: 1397/06/20 تعداد پست: 2224 دستگاه رو چرخه ی قاعدگی اثر میذاره گلم، گاهی چندماه زمان میبره که بدن بهش عادت کنه، ولی به بعضی ها نمیسازه.شنیدم ممکنه باعث زیاد شدن خونریزی و درد پریود بشه، باعث لکه بینی بین دو پریود بشه، باعث خونریزی بعد از رابطه هم بشه. ژین بی تو بی مانایه 🌺❤️🌺❤️🌺
گل_بهی مدیر استارتر عضویت: 1398/02/03 تعداد پست: 8527 خوبه راضیی؟چقد شد هزینه؟درد نداره؟حسش نمیکنی؟ تا حالا که خوبه دیگه نمیدونم.۱۵۰.کسی نبود راهنمایی کنه ینی ندیدم در جهان بهتر ز مادر...سروجانم همه بادا فدایت❤
گل_بهی مدیر استارتر عضویت: 1398/02/03 تعداد پست: 8527 دستگاه رو چرخه ی قاعدگی اثر میذاره گلم، گاهی چندماه زمان میبره که بدن بهش عادت کنه، ولی به بعضی ها ن ... ممنون عزیزم...از کجابفهمم نمیسازه؟؟ ندیدم در جهان بهتر ز مادر...سروجانم همه بادا فدایت❤
گنشامganshaam عضویت: 1397/06/20 تعداد پست: 2224 ممنون عزیزم...از کجابفهمم نمیسازه؟؟ خواهش میکنم🌺🌺🌺والا یکی از آشناهامون استفاده کرد خونریزیش خیلی زیاد شد اونقدر که شدیدا کم خون شد و دیگه رفت درآوردن دستگاه رو. ژین بی تو بی مانایه 🌺❤️🌺❤️🌺