2777
2789

دخترم سه چار ماه پیش جای بینیش بخیه خورد حالا گوشت بالا آورده یا همون اسکار،بردم دکتر گفت سه چار جلسه باید لیزر بشه اونم معلوم نیس از بین بره یا نه،خیلی ناراحتم توروخدا بگید راهی سراغ ندارید؟😭

اگه ببرمش لیزر اذیت میشه از وقتی بخیه خورده دیگه از دکتر وحشت داره بچمو ببرم کلی زجر بکشه اخرشم معلوم نباشه خوب میشه یا نه😢😢

تعداد رای : 2
نظرسنجی
1
0
0%
3
2
100%

با لیزر به احتمال زیاد درست میشه درد و وحشتی هم نداره 

وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس  دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

لیزر خیلی هم تاثیر نداره من زیر چونم زخم شده الان سه ماه میگذره دو سه بار رفتم هیچ فرقی نداره

دوستان برام صلوات بفرستین💓چن تا مشکل دارم🌸لایک کنید منم براتون بفرستم🥰
عزیزم لیزر درد و  وحشت نداره زودم تموم میشه

نمیدونم بخدا خوده دکتر گفت یکم درد داره بی حسی میزنیم،میدونم ترس نداره اما دخترم دوسالونیمش درکی نداره از کاری که داره انجام میشه اون فقط تختو دستگاهو دکترو میبینه که براش چیز ترسناکی😢

دوسالونیم

خودش خود به خود بهتر میشه الان تو این سن که نمیتونی لیزر کنیش دکترا واسه پولشون قبول میکنن درضمن تاثیری نداره

لیزر خیلی هم تاثیر نداره من زیر چونم زخم شده الان سه ماه میگذره دو سه بار رفتم هیچ فرقی نداره

ای بابا،موندم چیکارکنم بخدا از یه طرف میگم بیخیالش بشم بزرگ شد یه راهی پیدا میشه برا از بین بردنش،از طرفی هم طاقتم نمیاد دست رو دست بزارم

خودش خود به خود بهتر میشه الان تو این سن که نمیتونی لیزر کنیش دکترا واسه پولشون قبول میکنن درضمن تاث ...

انقدر غصه میخورم براش که حد نداره همش میگم دختره بزرگ شد همین عیب نباشه براش یا مسخرش نکنن یا اعتماد به نفسشو از دست نده😢😢

خدا کنه بهتر بشه من همش نگرانم یوقت بدتر نشه

اخی چقد ناز و خوشگلم هس خدا نگهش داره برات گلم چطور شد افتاد

انقدر غصه میخورم براش که حد نداره همش میگم دختره بزرگ شد همین عیب نباشه براش یا مسخرش نکنن یا اعتماد ...

عزیزم خیلی بزرگ نیس زیاد دید نداره پماد ترمیم کننده زدی؟