خاویار دریای کاسپین(خزر) اصلا جیوه نداره. خاویارهای 95 درصد از ماهی ها جیوه نداره، و اونایی که جیوه داره به قدری بد بو هستن که قابل خوردن نیستن.
خاویار بسیار مفید هست برای بارداری و جنین، نوع ریز و درشتش فرقی نداره، فقط خاصیت قرمز رنگها خیلی کمتره، خاویار مشکی بهتره، خاویار بلوگا از همه بهتره ولی خیلی گرونه. اگه خاویار ماهی الاسکا را پیدا کنید هم ارزونه هم نصبتا خوبه. من نمیدونم توی ایران چه نوع خاویارهای هست، ولی میدونم در تهران، در سوپرمارکت شهروند آرژانتین خاویار درجه یک با قیمت مناسب نصبت به کل دنیا میتونید تهیه کنید.