2777
2789

بچه ها تو تاپیک قبلم‌گفتم چی شده . الان دیدم اون شماره انلاینه نامزدمم انلاینه بهش پیام دادم داری چیکتر میکنی چت میکنی گفت نه استوری میبینم. الان زنگ زدم به شماره گوشیرو برداشت ولی حرف نزد. الان چیکار کنم 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

یکی از بچه ها گقت یو واتس اپ نصب کن‌. نشد . چون وقتی رو گوشی من بود رو گوشی اون ارور میداد . ینی فقط ...

واتساپو فقط از طریق واتساپ وب میتونی هک کنی..به این صورت که با گوشی خودت میری توی گوگل .سرچ میکنی واتساپ وب.سایتشو میاره..سه نقطه بالا سمت چپ رو میزنی یه صفحه برات باز میشه.نوشته دسترسی ب دکستاپ.میزنیش.برات یه بارکد میاد.میری توی واتساپ نامزدت.سه نقطه بالای چتش.نوشته واتساپ وب.میزنی اونو.دوربینش باز میشه.بارکدی ک رو گوشیت داری اسکن میکنی.یعنی گوشیا رو روبرو هم میگیری.بدون دردسر واتساپش میاد برات.ولی باید بری توی تنظیمات گوشیه نامزدت.قسمت اعلاناتش.یه گزینه داره نوشته سایر اعلانات.اونجا رو خاموش کن.ک براش هشدار نره ک داری از واتش استفاده میکنی

کاربر*دختر_تنها*
ایفون رو نمیدونم والا...میخوای یه سرچی بکن ..

شما خودت امتحانش کردی میشه واقعا؟ من رفتم الان سرچ‌کردم واتس اپ وب رو قسمت دسکتاب زدم ولی فقط یه صفحه درمورد واتس اپ نوشته بود باز شد . بار کد نیومد

شما خودت امتحانش کردی میشه واقعا؟ من رفتم الان سرچ‌کردم واتس اپ وب رو قسمت دسکتاب زدم ولی فقط یه صفح ...

اره تست کردم و شده ..فیلترشکنتو روشن کن با کروم برو ..حتما اون قسمتی ک گفتم میاد..واسه تست گوشیه مامانتو بگیر دستت .بعد با گوشی خودت برو کروم .

کاربر*دختر_تنها*
اره تست کردم و شده ..فیلترشکنتو روشن کن با کروم برو ..حتما اون قسمتی ک گفتم میاد..واسه تست گوشیه مام ...

ممنون دوستم‌. نامزدم چن روزرفته یه شهر دیگه  .برگشت رو گوشیش میزنم‌. فقط تو رو خدا تو همین تامیک اگه ریپلای زدم‌ رو پستت بیا راهنماییم‌کن‌باشه ؟

ممنون دوستم‌. نامزدم چن روزرفته یه شهر دیگه  .برگشت رو گوشیش میزنم‌. فقط تو رو خدا تو همین تامی ...

باشه..ولی چند بار اول با گوشی خودتو خانوادت تست کن ک قشنگ یاد بگیری..بعدم تونستی واردش بشی حتما بالای وات اون طرف هشدار میاد..بایییید بری توی اعلانات واتساپش گزینه سایر اعلاناتو خاموش کنی ک نفهمه واردش شدی..حتما هم ویدیو اموزششو دان کن توی گوگل 

کاربر*دختر_تنها*