2777
2789

خودم سعی میکنم خیلی رعایت کنم

خرید اضافه نکنم

جدا کردن زباله

کمپوست کردن که نهههه ولی خشک کردن در حدی که شیرابه نداشته باشه

غذا و نون و استخوان ها رو میبریم برای حیوونا

بازم هست ولی شبه یادم نیست  

اگه جواب بی ادبیتو نمیدم به این دلیل نیس که جوابی ندارم به این جمله اعتقاد دارم که هیچگاه باخوک کشتی نگیر زیرا تولجن مال میشوی واو لذت میبرد وگرنه جواب واسه امثال تو فراوونه🙌🙌🙌

زباله های خشک رو جدا میکنم

او طبیعت زباله نمیریزم

(ازتون یه خواهشی دارم از شمایی که امضامو میخونی...مادری یا خانوم خونه یا شاغل و یا همه اینا... لطفا موقعی که تو خونه مشغول کاری، اگه شیشه مربا تموم شد ،اگه جعبه مقوایی پیتزا و شیرینی خالی شد ،اگه شامپو تموم شد،قوطی شیر خشک دلبندت خالی شد،شيشه خيارشور و سس و آب معدنی و بطری آب میوه تموم شد،اگه خواستی اسباب بازی شکسته يا هرچیز پلاستیکی يا مقوايي يا فلزي و شيشه اي دور بندازی...یه کیسه پلاستیکی بزرگ بزار دم در هرموقع یکی از اینا تموم شدن لطف کن بندازش داخل اون کیسه و وقتی پر شد سرشو گره بزن، یا بندازش ظرف زباله یا ازش آویزون کن.میدونی چقد اجر کارت میشه؟؟ هم در حق طبیعت و هم در حق اون انسان زباله گردی که ضایعات بازیافتی خشك جمع میکنه لطف بزرگی میکنی و میدونم که پاداش این کار خوبت یه جایی به خودت برمیگرده 🙏🙏💚💚💚)اسم اين كار تفكيك زباله خشك در مبدا است كه در اكثريت كشورهاي اروپايي و جهان اول انجام ميشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اومدم بگم میریم طبیعت آشغالامونومیاریم اونم ک باکارای تودیگ پشیمون شدم😂😂😂😂

همینم کار کمی نیست

دمتون گررررم

اگه جواب بی ادبیتو نمیدم به این دلیل نیس که جوابی ندارم به این جمله اعتقاد دارم که هیچگاه باخوک کشتی نگیر زیرا تولجن مال میشوی واو لذت میبرد وگرنه جواب واسه امثال تو فراوونه🙌🙌🙌
زباله های خشک رو جدا میکنم او طبیعت زباله نمیریزم

ماچ بهتون

زباله نریختن  در حد امکان استفاده نکردن از نایلون  جداسازی زباله ها استفاده از حوله و د ...

عالیه

من مصرف دستمالم فکر میکنم بالاست

سعی میکنم آشغال نریزم کتابم پی دی اف میخونم میدونی فک کنی به خاطر قیمتشه😂

همونم کمک به محیط زیسته

ماچ بهتون

🥰

(ازتون یه خواهشی دارم از شمایی که امضامو میخونی...مادری یا خانوم خونه یا شاغل و یا همه اینا... لطفا موقعی که تو خونه مشغول کاری، اگه شیشه مربا تموم شد ،اگه جعبه مقوایی پیتزا و شیرینی خالی شد ،اگه شامپو تموم شد،قوطی شیر خشک دلبندت خالی شد،شيشه خيارشور و سس و آب معدنی و بطری آب میوه تموم شد،اگه خواستی اسباب بازی شکسته يا هرچیز پلاستیکی يا مقوايي يا فلزي و شيشه اي دور بندازی...یه کیسه پلاستیکی بزرگ بزار دم در هرموقع یکی از اینا تموم شدن لطف کن بندازش داخل اون کیسه و وقتی پر شد سرشو گره بزن، یا بندازش ظرف زباله یا ازش آویزون کن.میدونی چقد اجر کارت میشه؟؟ هم در حق طبیعت و هم در حق اون انسان زباله گردی که ضایعات بازیافتی خشك جمع میکنه لطف بزرگی میکنی و میدونم که پاداش این کار خوبت یه جایی به خودت برمیگرده 🙏🙏💚💚💚)اسم اين كار تفكيك زباله خشك در مبدا است كه در اكثريت كشورهاي اروپايي و جهان اول انجام ميشه
عالیه من مصرف دستمالم فکر میکنم بالاست

میتونی کمش کنی 

مثلا من دو تا حوله آشپزخونه به کابینتم زدم هروقت دستم خیسه به جای استفاده از دستمال کاغذی از اون استفاده میکنم.از دستمال پاچه ای برای تمیز کردن استفاده میکنم و برای جاهایی که دستمال خیلی کثیف‌ میشه اگر بخوام استفاده کنم از تیکه های لباس های قدیمی و کهنه استفاده میکنم(خیلی منظم برش میدم و کلی بدردم میخوره.)

میتونی کمش کنی  مثلا من دو تا حوله آشپزخونه به کابینتم زدم هروقت دستم خیسه به جای استفاده از د ...

این کار ها رو میکنم 

بازم به نظرم مصرفم بالاست

باید یه مدت نخرم تا به نبودش عادت کنم

مثلا امشب داشتم کیک درست میکردم چهار پنج  تا دستمال برداشتم برای تمیز کردن دور ظرف

شاید با یکی دو تا هم میشد  

این کار ها رو میکنم  بازم به نظرم مصرفم بالاست باید یه مدت نخرم تا به نبودش عادت کنم مثلا ام ...

آفرین عزیزم.

چقدر خوبه که این مسائل دغدغه شما شده.

منم گاهی پیش میاد زیاد استفاده کنم ولی همین که سعی میکنیم حداقل ضرر رو به محیط زیست بزنیم خودش کلی کاره😉😉

در ضمن نوش جان کیک🌷

من قبل کرونا یه کیسه پارچه ای خوشگل داشتم اگر خودم میرفتم خرید میوه و سبزی جات بدون نایلون میذاشتم رو ترازو بعد حساب کردن صاحب مغازه میذاشتم داخل کیسه ام.یکی هم برای سوپر مارکت جدا داشتم.هی یادش بخیر انشاالله بزودی کرونا تموم شه.

آفرین عزیزم. چقدر خوبه که این مسائل دغدغه شما شده. منم گاهی پیش میاد زیاد استفاده کنم ولی همین که ...

فدای تو

آره واقعا کرونا و ماسک و دستکش گند زد به محیط زیست

زودتر شرش کم بشه