2777
2789
عنوان

هرچه دل تنگت میخواهد بگو..

404 بازدید | 98 پست

بیایین حرف بزنیم چه خبرا در چه حالین؟

یکم خاطره تعریف کنین حالمون خوب شه

خدایااا کوچولوی توراهیم رو به تو میسپارم😍خودت به سلامتی برسونش به دستم👶♥️دختر قشنگم خوش اومدی به زندگیمون قول میدم واست بهترین مامان دنیا بشم توام قول بده که به خدا بگی که"خداایا منو صحیح و سالم بذار توبغل مامانم"منتظرتم💖💗👩‍👧👧

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از چی بگم از خانوادم عشق گوه قبلیم

رفیقام کدوم؟

خودت رو به خودت ثابت کن نه به دیگران☺خودت باش😉برای خودت زندگی کن نه برای مردم😉در لحظه زندگی کن😍تو میتونی😊تو خوبی😇تو شگفت انگیزی😊☺تو خیلی زیبا تری وقتی خودت هستی😉

قرار عشقم بیاد خواستگاریم 

دعا کنید همه چی ب خوبی خوشی بشع

همانا بدانیدو اگاه باشید دروغ بگین و تاپیک سرکاری بزنید دروغتونو در میارم خیط میشین😌😏     دکترای حس ششم دارم از دانشگاه اکسفورد ...ولی سوال حس ششمی نپرسین ترو جدتون.... برا حاجتم سوره بقره میخونی؟😐😪                 
دلتنگ بچمم پسرم جگرگوشم امیدرفتم 

چرااا؟ کجاس مگهه؟

خدایااا کوچولوی توراهیم رو به تو میسپارم😍خودت به سلامتی برسونش به دستم👶♥️دختر قشنگم خوش اومدی به زندگیمون قول میدم واست بهترین مامان دنیا بشم توام قول بده که به خدا بگی که"خداایا منو صحیح و سالم بذار توبغل مامانم"منتظرتم💖💗👩‍👧👧

تاپیک زدم کی حکمت کارت داره. هیشکی جواب نداد.... ی نفر فک کنم اونم با ی چیز دیگه اشتباه گرفته بود..... یعنی واقعا هیشکی کارت اتکا نداره؟!!

اسبی شدم😒😒

هيچ کس نميتواند به عقب برگردد و از نو شروع کند.اما همه مي توانند از همين حالا شروع کنند و پايان تازه اي بسازند

منم نامزدم کرونا داره ریشو گرفته خیلی دلهره دارم نگرانم ناراحتم 

همونایی که خنده هاشون گوش فلکو کرمیکنه...همونایی هستن که صدای گریه های آرومشونو حتی بالشتشون نمیشنوه...💓❤💕💖💗💟
خبرم دانشگاه قبول شدم ور دلم😭

۱۲سال درس خوندیم که یه گروه بزنن بگن بیا اینم دانشگاه😒😂