2777
2789
عنوان

از بین بردن غبغب

310 بازدید | 17 پست

هر کی مشکل غبغب داره بیاد

خدایا سپاسگزارم از لطف بیکرانت خدایا شکرت خدایا راضیم به رضای تو ، مادر شدن قشنگترین معجزه خداست منو بی نصیب نکن، الهی همه منتظرا صاحب اولاد سالم و صالح بشن الهی آمین❤🙏🤰🤱

ندارم ولی اومدم😊

عشق فقط بچه هام.    من خمارم ساقیا.             پیمانه میخواهد دلم.   استکان پرکن می             جانانه میخواد دلم😔   🥂 سلامتی همه حال خرابا🥂 سلامتی اونی که بغلش آروم بخشه🥂    سلامتی اونی که دوست داشتم الان کنارم باشه ونیست🥂سلامتی سه تَن عشق وناموس ورفیق  🥂سلامتی خودم🥂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من مشکل غبغب داشتم میدونم خیلیا مثل من با این مشکل درگیر بودن یا هستن متاسفانه جاییه که بسختی با ورزش هم اب میشه یمدت ماساژ رفتم خیلی خوب بود اما بلافاصله ول میکردم دوباره روز از نو روزی از نو 

اما یه فکری به ذهنم رسید گفتم امتحان کنم هزینه زیادی هم نداره 

خدایا سپاسگزارم از لطف بیکرانت خدایا شکرت خدایا راضیم به رضای تو ، مادر شدن قشنگترین معجزه خداست منو بی نصیب نکن، الهی همه منتظرا صاحب اولاد سالم و صالح بشن الهی آمین❤🙏🤰🤱

خشگلا لایک

داستان کربلا داستان تباهی انسان هاست. داستان کربلا نشانگر این است که آدمی تا چه حد می‌تواند سقوط کند. خدایا نگذار از سقوط کنندگان دوره خودمان باشم، خدایا مراقبم باش  خدایا از فتنه هامیترسم، از آخرالزمان و فریب هایش میترسم. خدایا از آخرالزمان و مردمش میترسم، از فراموش کردن دین و دین داری و اسلام میترسم. خدایا از آخرالزمان و دین گریزی با فریب انسان بودن میترسم، آنها به اسم خوب بودن فریب می دهند و خوبی ها را ازبین می برند. آن ها باتمسخر دین داران به دین ضربه می زنند. این حربه شان است. خدایا از دل بستگی به این دنیای فانی میترسم. خدایا از فردایم میترسم. پرودگارم از عقب گرد رفتن میترسم، من از درکه میترسم. از پاپس کشیدن هنگام امتحانات و مشکلات میترسم. خدایا از تبلیغات فریبنده و هدف دار میترسم. خدایا از شکم سیری و دنیادوستی میترسم. معبودم از گم کردن راه میترسم،خالقم روز به روز بیشتر گناه عادی می‌شود و قبحش ریخته، من از عادی پنگاران گناه نباشم. پروردگارم جای ارزش و ضد ارزش با تفاسیر به ظاهر زیبا عوض می‌شود من از ظاهربینان نباشم.معبودم من از توجیه کنندگان گناه برای آرامی عذاب وجدان نباشم. بارالها جملات آخرم شهادت دادن به یکتایی و معبود بودن تو و به رسالت محمد(ص) و به ولایت علی (ع) باشد. خدایا کمکم کن خدایا مراقب من و مردمم ونسلم باش.خدایا کمک کن نه ظالم و نه مظلوم روزگار باشم. من در جرگه خودخواهان نباشم. پروردگارم به من و نسلم و خانواده ام کمک کن بتوانیم آن گوی آتشین آخر الزمان را در دستانمان حفظ کنیم.خدایا اسیر جو زمانه نشویم. عزیزان اگه دلتونو شکوندم اگه ظالمانه ناراحتتون کردم به ناحق بی عدالتی کردم پای اعتقادم نذارید پای ضعیف النفسی و گناهکاریم و عدم کنترل بر نفسم بگذارید.منم ضعیفم وگنهکار .. عاشق خاکم عاشق ایرانم خدایا مراقب کشورم و مردمم باشه.      مرگ بر آمریکا و اسرائیل تا ابد.             عزیز مادر با رفتنت داغ بزرگی رو قلبم نشست امیدوارم منو ببخشی امیدوارم تو زندگی ابدی همو ببینیم. دوست دارم❤️1403/4/21تاریخ رفتنت

دیدم هر کی ارتروز گردن میگیره میره گردنی میخره تا درمان بشه خواهرم این مشکلو داشت یکماه روزی ۶ ساعت گردنش بود از اون ابری ها داشت دیدم هر دفعه گردنش باریک تر میشه رفتم یدونه ابری واسه خودم خریدم 😂 مامانم میگفت تو که گردنت درد نمیکنه چرا اینو گرفتی گفتم میخام‌پیشگیری کنم 😂 بخدا قسم یکماه استفاده کردم کل غبغبم رفت بخدا بگیرید بزنید تو خونه وقتی شوهرتون نیس کار کنید اینم گردنتون باشه ببینید چقد اب میکنه صد در صده جوابدهیش 

نامزدم هی مسخره م میکرد بخدا کلافه بودم ولی الان با افتخار جلوش کلاس میزارم😂

هر کی انجام داد بیاد بگه که بقیه هم انجام بدن جواب بگیرن خیلیا این مشکلو دارن واسه من انقد زیاد بود باعث شد خروپف هم بکنم بدجور

قبل شروع متر بزارید دور گردنتون که هر دو هفته اندازشو بگیرید

خب عزیزم شما چندماه دیگه برمیگردی سرپله اول چون تغذیه ات تغییری نکرده

اره ولی میخام هفته ای دو بار گردنیو استفاده کنم که برنگرده 

لیزر میرید میگن هر سال دو سه بار بیاییو که برنگرده دیگه اینکار که بی هزینست فوقش هفته ای دو بار استفاده میکنیم که برنگرده

اره ولی میخام هفته ای دو بار گردنیو استفاده کنم که برنگرده 

مثل این می مونه شکم بند استفاده کنی اما تغذیه ات همون باشه تا وقتی شکم بند استفاده میکنی جمع میشه بعد ک درش‌ میاری همون اولی میشه

بعدش اونایی ک غبغب دارن ممکن سینوزیت ورم لوزه عفونت گلو داشته باشن این چیزا باعث متورم شدن و غبغب میشه

شما ک میگی حتی باعث خروپف شده بود شما مشکل لوزه داری