کلمه اشتباه بنویسید تذکر میدم😊ناراحت نشید 🙂 درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم اصلا،نه اینکه بدی یا مزاحم نه عزیز تو خیلی هم خوبی 🙂♀️♂️عاشق انیمه هستم 😍😍 و بسیار آهنگ خارجی گوش میدم ❤️با هیچ کس دعوا ندارم اصلا تو نی نی سایت 🙂💛از تاپیکی بدم بیاد گزارش نمیزنم میام بیرون ✌️دوست عزیز اومدن من به این سایت به خودم مربوطه حتما دلیلی داشتم بی شک 🧡
من یک روستایی هستم 🤗اینجا بدنیا اومدم و اینجا ازدواج کردم 💑بعضیا اگه بخوان کسی رو تحقیر کنن بهش میگن دهاتی 😔من دهاتی ام 😊دهاتی فحش نیست 🌹پنجره ی خونه کوچیکم هرروز رو به آسمون و کوه و دشت و درخت باز میشه 😍مرغ و خروس و گنجشک ها پایین پنجره هر روز منتظر خرده نون های منن😁اینجا لذت هایی رو داریم که فوق العادس 😉نون و کلوچه محلی ،پیاده روی توی طبیعت ☺لباسهای رنگارنگ و سادگی و صمیمیت ❤برات یه آرزوی خوب میکنم دوستم 😍دلت شاد باشه و تنت سالم و یه روز خوب توی یه روستای قشنگ 😍کنار مردمی که مهربونن🌹
درددلم رو بشنو که حالمو بدونی هیچوقت اینو نخواستی که قدرمو بدونی من آرزو میکردم که همزبونت بشم امید اینو داشتم که سایبونت بشم چقدر که وقت و بی وقت بپای تو نشستم فقط ترو میدیدم دوچشمامو می بستم هیچوقت باهام نموندی اما بپات نشستم زخم زبون شنیدم غرورمو شکستم وقتی ازم دوربودی دنیای من سیاه بود زنده بودم ولیکن زندگیم تباه بود وقتی که برمیگشتی دلم برات میلرزید برای من یه دنیا برگشتنت می ارزید نموندی و نخواستی شادی برام بیاری دستای آشناتو تو دست من بذاری هیچوقت باهام نموندی اما به پات نشستم زخم زبون شنیدم غرورمو شکستم.....
کلمه اشتباه بنویسید تذکر میدم😊ناراحت نشید 🙂 درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم اصلا،نه اینکه بدی یا مزاحم نه عزیز تو خیلی هم خوبی 🙂♀️♂️عاشق انیمه هستم 😍😍 و بسیار آهنگ خارجی گوش میدم ❤️با هیچ کس دعوا ندارم اصلا تو نی نی سایت 🙂💛از تاپیکی بدم بیاد گزارش نمیزنم میام بیرون ✌️دوست عزیز اومدن من به این سایت به خودم مربوطه حتما دلیلی داشتم بی شک 🧡