2777
2789

لعنت بهشون ...مردمو با این بیماری سرگرم کردن و هرلحظه قیمتا سربه فلک کشیده

لعنت.به.باعث.و.بانیش#  

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نه بابا کرونا وجود نداره که اینا توهمات و توطئه وایناست  این روزی پونصدتا رو هم کادر توبیمارست ...

کم کم به ایام پرشور دهه فجرم نزدیک میشیم باز امارو یهویی میارن پایین

کرونااایی نیستتت خبری نیسسسست 

حسین جان! پسرانت همگی نام علی بنهادی! جان عالم ب فدای دل بابایی تو😍😍😍
کم کم به ایام پرشور دهه فجرم نزدیک میشیم باز امارو یهویی میارن پایین کرونااایی نیستتت خبری نیسسسست& ...

تو بهمن احتمالش هست فروکش کنه نه بخاطر اون ایام چون ۱سال از انتشار ویروس در ایران میگذره

درخواست دوستی قبول نمیکنم
تو بهمن احتمالش هست فروکش کنه نه بخاطر اون ایام چون ۱سال از انتشار ویروس در ایران میگذره

یکسال گذشتن دلیل به فروکش کردنه؟؟😂😂😂

حسین جان! پسرانت همگی نام علی بنهادی! جان عالم ب فدای دل بابایی تو😍😍😍
خاک برسر شون که نتونستن جمعش کنن الانم تو همین سایت و تو اخبار میبینی مدام میندازن گردن مردم که ماس ...

به نظر من بیشتر خود مردم مقصرن ...همین پنج شنبه گذشته بود که همکلاسی دخترم جشن هالووین گرفته و بچه های کلاسم هم دعوت کرده بود!!!..به نظرتون عجیب نیست ؟ 

یکسال گذشتن دلیل به فروکش کردنه؟؟😂😂😂

بله خنده دارم نیست دلیل علمی وپزشکی داره عزیزم همونطوز که بعد از ۱سال ونیم دو سال از انتشار ویروس انفلوانزا اسپانیایی بدون هیچ دارو وواکسنی فروکش کرد و همینطور سارس که از خانواده ی کروناست 

میتونین از یه پزشکم بپرسین

درخواست دوستی قبول نمیکنم
به نظر من بیشتر خود مردم مقصرن ...همین پنج شنبه گذشته بود که همکلاسی دخترم جشن هالووین گرفته و بچه ه ...

عجیب هست،من خودم تعدادی کادر پزشکی میشناسم توی ایام کرونا عروسی گرفتن,  

این نیز بگذرد.