2777
2789

من الان به ماهه رژیم گرفتم 5 یا 6 روز در هفته هم میرم پیاده روی بیرون و تو خونه هم ورزش میکنم 

الان نزدیک پریودیمه ولی هیچ علائمی براش ندارم 

حس میکنم داره عقب میفیته طبیعیه یعنی؟ تنبلی تخمدان خفیف دارم به همین خاطر شروع به رژیم کردم قبلش پریود میشدم ولی الان انگار داره به خاطر رژیم میفته عقب

یه تئوری هم هست که میگه : آدمایی که همیشه سعی میکنن همرو خوشحال کنن، خودشون خوشحالی رو خیلی کم تجربه کردن.💟💫

فک کنم به خاطر رژیم طبیعی باشه اخه منم دوره اول رژیمم که تموم شدی پری شدم خونریزیم بیشتر شده بود چون من به خاطر تیروئیدم خیلی کم خون ریزی دارم ولی تعجب کردم انقد زیاد شد و از ۵ روز شد ۷ روز

گاهی اوقات باید از کنار اونایی که با محبت هار کردی بگذری و بگی"چخه"🙂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تنبلی با هر رژیمی خوب نمیشه کتو یا لوکرب بگیر

رژیم کتو گرفتم ولی موهام شروع یه ریزش کرد ولش کردم 

با وجود خوردن مکملا به بدنم این رژیم نساخت

تنبلی تخمدانم دکتر گفت خیلی کمه گفت نیاز به دارو نیست فقط یه مقدار باید وزنت بیاد پایین 

یه تئوری هم هست که میگه : آدمایی که همیشه سعی میکنن همرو خوشحال کنن، خودشون خوشحالی رو خیلی کم تجربه کردن.💟💫
من هروقت پریودم نامنظم میشه یا عقب میوفته با ورزش خوب میشد😂

😅آخه از من با وجود تنبلی تخمدان منظم بود دیگه دکتر گفت رژیم بگیری بهتره وهمراه باهاش ورزشم کن ولی انگار بر عکس شد😂😐

رژیم کتو گرفتم ولی موهام شروع یه ریزش کرد ولش کردم  با وجود خوردن مکملا به بدنم این رژیم نساخت ...

ریزشش تلوزن و موقت استرس نداشته باشی اصن نمیگیری من اصن نگرفتم ولی هورمونهام به طرز عجیبی تنظیم شدن کیف کردم

همه توضیح بدم تو این تاپیک کامل گفتم بخونید و اینکه 
ریزشش تلوزن و موقت استرس نداشته باشی اصن نمیگیری من اصن نگرفتم ولی هورمونهام به طرز عجیبی تنظیم شدن ...

خیلی خوبه ایشالله منم جواب بگیرم 6 کیلو  کم کردم تا الان