2777
2789
عنوان

اومدم خونه ی بابام 😞😞😭 بیاید 🤕😞

| مشاهده متن کامل بحث + 4463 بازدید | 193 پست
بنظرم تو هم مشکل داری برو پیش یه مشاور خودتو درمان کن همه اینارم بگو تا این خود کمبینی شخصیتتو درمان ...

مرسی عزیزم 

حقارت بسمه کلی کوتاه اومدم

بزار اسمت بد دربره ولی یادت نره  گرگ واسه خودش میجنگه سگ واسه صاحبش .      به قول نگار : ما هرچی تو زندگیمون خوردیم چوب سادگیمون بوده .      متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌  خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️.  عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝

غصه نخور ،،اینم میگذره ،،مردا از یه جایی ب بعد حساس میشن ،،شوهر منم دقیقا اینجوریه ،،منو روانی کرده ...

الان برای دوتاتون چی عادیه .شوهرمن بعد ۱۸ سال تازه بدترم شده

برای رسیدن دخترم به آرزوهاش🌹. برای رسیدن من به آرامش🌹 برامون ازته قلبت ♥️یه صلوات هدیه ام کن که خیلی گرفتاریم😔🙏

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

میدونی چی میگه که دلم بیشتر میلرزه میگه زنی که بره دیگه رفته هیچ مردی نمی ره دنبالش میشه از اینجا مو ...

توام بگو مردی ک مث تو باشه هیچ زنی باهاش نمیتونه کنار بیا ببخشید ولی تو برده میخوای 

رابطه ها در دو حالت قشنگ میشن. اول:پیدا کردن شباهت ها.دوم:احترام گذاشتن ب تفاوت ها❤️
ولی خب من با دلیل محکم اومدم با یه تق قهر نکردم  هشت ماه صبر کردم دیگه نکشیدم واقعا

خوب اونم باید گذشت داشته باشه مگه میشه یه طرفه امکانش نیست

رابطه ها در دو حالت قشنگ میشن. اول:پیدا کردن شباهت ها.دوم:احترام گذاشتن ب تفاوت ها❤️
الان برای دوتاتون چی عادیه .شوهرمن بعد ۱۸ سال تازه بدترم شده

برا ما ،،یه چیزایی دیگه کامل دستمون اومده ،، ب اخلاق هم خوب عادت کردیم ،،من میدونم چ کارایی اونو تحریک میکنه ،،ولی بازم یه حاهایی خسته میشم ،،اونم از ناراحتی من ناراحت میشه ،ولی خب دعوا دیگه نمیکنیم ،، چون همدیگرو دوس داریم ن من بدون اون میتونم ن اون بدون من ،،بارها امتحان کردیم ،،برا همین میگم ک شاید زمان حل بکنه ،، 

خدایا مواظب عزیزانم باش🌻🌻لطفا برا سلامتی بچه هام صلوات بفرست
اخرشم میدونی محکوم به چیم ؟ این که پر از ایراد و مشکلم خود خواهم به تکامل نرسیدم  من نمیگم اون ...

ببین شما مهرطلب هستی که به هرقیمتی میخوای اون رو نگه داری خواهر گلم زده با خاک یکسانت کرده هنوز داری غصه میخوری 

من نمیگم جدا شو ازش درستش کن 

خواهش می کنم خواهش میکنم تاپیک های دختر گرانبها رو بخون 

خودت شان خودت رو ببر بالا 

همیشه نباید کوتاه بیای شوهرت جنبه نداره فکر کرده چه خبره

قایق ببینیم گریه مان میگیرد...رنگین کمان ببینیم گریه مان میگیرد...پیتزا ببینیم گریه مان میگیرد...رقص ببینیم هم...ترانه ببینیم هم...کورد ببینیم...بلوچ ببینیم...عرب ببینیم...فارس ببینیم هم...زیارت قبول ای چشم های اشک آلود!!!

عزیزم تو این زمونه  بگی نوکرتم میگن جد وآبادتم نوکرم بودن،منم نه روزه خونه بابامم روم دست بلند کرده سال ها هم بگزره باید خودش بیاد از من معذرت خواهی کنه منم حالم خیلی بده شدیدا از فکر وخیال قلبم درد میکنه اما تحمل میکنم 

خیلی دلتنگش میشم همش سر این دلمه  خسته شدم  هم دوسش دارم هم نمیتونم  بخدا به همه ی ...

عزیزم

خیلی آدم منطقی و صبوری هستی

زندگی مشترک همینه

گذشت...نه میدون جنگ ساختن

اما عزیزم

گذشت تا یه جایی جواب میده بعضی وقتا باید معکوس کشید

لطفا برید پیش مشاوره.نیومد تا بچه نیومده یه فکری کن.فردا که بچه بیاد سخت تر میشه.

خیلی خوبه که انقدر روحیه فداکاری و ساختن داری شما

ولی باید حواست باشه خودت هم یه پایه این زندگی هستی

اگه مدام خودتو ندید بگیری یه جا بد کم میاری

دلم واسه مامان بابات سوخت.کجای زندگیت کم گذاشتن وقتی این کمتر از ...بهت گفته نبین دزدن کوتاه اومدی.پدرت که پشتت بود.چی توش دیدی که میگی خوبه.واقعا ناراحت شدم و فکر نیکنم نصفه بیشاراین بلا ها تقصیر خودت بوده.وسلام

خیلی دلتنگش میشم همش سر این دلمه  خسته شدم  هم دوسش دارم هم نمیتونم  بخدا به همه ی ...

عزیزم این دوست داشتنه یا وابستگی تمام ویژگی های همسرت رو که گفتی اصلا قابل دوست داشتن نیست برای چه چیزش دلت تنگ میشه دقیقا ؟

الان زنگ بزن التماسش کن برت گردونه برو‌خونه دست و پاشو ببوس تا هفته بعدی😳

😭😭😭😭😭😞😞😞😞😞

بزار اسمت بد دربره ولی یادت نره  گرگ واسه خودش میجنگه سگ واسه صاحبش .      به قول نگار : ما هرچی تو زندگیمون خوردیم چوب سادگیمون بوده .      متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌  خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️.  عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝