باید اول با پیاز و زردچوبه و یکمی آب بذارین رو شعله کم حدود یه ساعت کاملا پخته بشه بعد که پخته شد،شعله رو زیاد کنین آبش بسوزه وقتی آبش سوخت،روغن اضافه کنین تفت بدین بعدشم گوجه رنده کنین توش بذارین جا بیفته...با ادویه های دلخواه
سیب زمینی رو باهوش قاطی کن خواستی رب هم اضافه کن کمی
سنگ دانو با لوبیا پلو درست کن یا قاطی گوشتت چرخ کن
خدایا شکرت که هوامو همه جوره داشتی حتی تو بدترین شرایط و جایی که اصلا فکرش نمیکردم خدایا مراقب دخترکم باش میخوام بهترین تو اخلاق و رفتار باشه موفق و با خدا و مردم دار باشه خدایا تو تربیتش بهم کمک کن
سنگدون نمیدونم ولی جگر مرغ رو با پیاز داغ و ادویه خوب سرخ میکنم بعد یه کم اب میریزم میزارم بپزه یه کمم رب میزنم تا ابش بره بعد با نون بربری داغ میخوریم