2733
2734
عنوان

مشکل از منه یا فِر؟

150 بازدید | 12 پست

یه شیرینی رو باید با درجه ی ۱۷۵ به مدت یه ربع میذاشتم تو فر

بعد ۱۲ دقیقه خلال زدم هنوز میچسبید 

ولی زیر شیرینیا قهوه ای شده بود 

دلیلش چیه؟

زیادی تیره شد زیر شیرینیام:( 

قبلا یک بار دقیقا همینجوری درست کردم ولی خوب شد 

Smelly Cat , Smelly Cat , what are they feeding you ? 🐱

فرت برقی یا گازی؟؟؟ 

دستور ماله برق بود یا گاز؟

بارداری دوممو ۱۷ هفته متوجه شدم 😍چون پسر کوچولومو شیر میدادم پری نمیشدم ❤️رفتم سونو به هوای ۵-۶ هفته ، بهم یه موجوده کامل که داشت دست و‌پا می زد نشون داد، ❤️❤️یه ناخواسته ی خواستنی ❤️❤️❤️کوچولوی اولم ۱۵ اذر به دنیا اومد این یکیم دکتر ۱۶ اذر تاریخ داد 😍😍😍 اگه معجزه نیست پس چیه؟؟؟

ببین منم به همین مشکل خورده بودم.😢خانمای اینجا بهم دکترساینا رو معرفی کردن و منم از یکی از دکتراش ویزیت آنلاین گرفتم از خونه. و خیلی راضی بودم و مسالمم حل شد😍 بیا اینم لینکش ایشالا که مشکل توهم حل بشه😘

2731
فک کنم شکرش زیاد شده🙄

دقیقا احساس کردم خیلی شیرین شده نسبت به سری قبل 

ولی دقیقا با ترازو اندازه گرفته بودم :((( ۵۰ گرم شکر سفید داشت ۷۰ گرم قهوه ای 

Smelly Cat , Smelly Cat , what are they feeding you ? 🐱
دقیقا احساس کردم خیلی شیرین شده نسبت به سری قبل  ولی دقیقا با ترازو اندازه گرفته بودم :((( ۵۰ ...

عزیزم بعضی وقتا دستورا درست نیست اندازه هاشون من خودم این بلا سرم اومده بار اوله دفعه بعد شکرشو کم بریز

2738
عزیزم بعضی وقتا دستورا درست نیست اندازه هاشون من خودم این بلا سرم اومده بار اوله دفعه بعد شکرشو کم ب ...

آخه بار دوم بود درست میکردم

بار اول خوب شد:( نمیدونم چجووووری

Smelly Cat , Smelly Cat , what are they feeding you ? 🐱
آره

پس از اون نیست

من یه چیزو میدونم که اگه فر فن داشته باشه باید ۲۰ درجه دما رو از چیزی که نوشتن کمتر گرفت

شاید این بار فن فر روشن بوده😖

ترجمه‌ی متون فنی به نفع خیریه       ***به دلایلی نمیتونم درخواست دوستی قبول کنم. ببخشید دوستای عزیزم***

بعد اینکه انتقال حرارت از کف باعث شده زیر شیرینیا تیره بشه

شاید سینیی که سری قبل شیرینیها رو توش چیدی جنسش فرق داشته ضریب انتقال حرارتش پایینتر بوده

ترجمه‌ی متون فنی به نفع خیریه       ***به دلایلی نمیتونم درخواست دوستی قبول کنم. ببخشید دوستای عزیزم***

یه سوال موقعی که داشتی شیرینی رو میذاشتی تو فر در فر رو زیاد باز گذاشتی؟ یا اینکه موقع پخت در فرو باز کردی؟ ببین وقتی فرو میذاری گرم بشه بعد موقع استفاده درش که زیاد باز می مونه دوباره شعله زیاد میشه تا به دمای مورد نظر برسه وقتی اینطوری شیرینی رو بذاری تو فر کف شیرینی می سوزه روش خام می مونه

شما نهایتا میتونید به یه نفر بگید کجارو نگاه کنه، نمیتونید بگید چی ببینه. پیج کاری من @anar_food_culinary
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2687
پربازدیدترین تاپیک های امروز