نمیدونم اسم غذای برشتوک را شنیدید یا نه
این غذا گرمه و ما اصفهانیا برای تازه عروسا میپزیم میبریم
خودمم اقدامم برا حاملگی هفته ای یک بار میپزم چون گرمه داروی تنبلی تخمدانه
دستور:
خرما خارک. را چرخ کنید تا نرم بشه(((اگ نمیدونید چجور خرمایی هستش توی نت سرچ کنید *)))ولی به راحتی گیر میاد
الان هم فصلشه همه جا هست
وقتی خرما را چرخ کردید با کره ی زیاد بگزارید با شعله ی کم بپزه بعدش هم گردو و بادام را چرخ میکنید و بهش اضافه میکنید
بعدش هم مقداری دارچین و پودر نارگیل و مقداری پودر نبات برای ششیرین شدنش و خوشمزه شدنش
واقعا خوشمزس این غذا و بسیااار مقوی
من خودم خیلی طعم غذا برام مهمه بچه ها
سوالی بود بپرسید 😍