2777
2789
عنوان

وحشت های شبانه درخوابگاه دانشجویی😱😳خانومای باردار وارد نشن بهتره

| مشاهده متن کامل بحث + 2623 بازدید | 111 پست

گزارش.بزنیم#  

لطفا کتاب‌ِ خوبِ‌ غیرِ زرد معرفی‌ کنید#عاشق_کتاب علاقمند ب رمان‌های روانشناسی طور هستم کتاب‌هایی ک آشنا هستم کوری_دختری از جنس خاک_کیمیاگر_جز از کل_کتاب دزد_بلندی های بادگیر_دختریکه ماه را نوشید_ما تمامش میکنیم_خطاب به عشق

ماهم به مدت یک ماه تو سوئیت خوابگاهمون هرشب بختک میافتاد ب جونِ یه نفر.هرشب با جیغ یه نفر بیدارمیشد و گریه.یکی از هم اتاقیام وسایلاشو جمع کرد و یکی دوهفته رفت خونشون.هرشب قران میخوندیم و ایت الکرسی ک خدایا امشب بهمون رحم کن.چندشب با چراغ روشن خوابیدیم .خیلی اوضاع بدی شده بود.ولی الان ک یادش افتادم میگم یادش بخیر دلم حسابی برای اون دوستام تنگ شد چقدر ماه بودن.هرجاهستن الهی خوش باشن

خدایا شکرت بخاطر وجود پراز عشق همسر و نی نی نازم.خدایا عاشقتم.عاشقتم که این همه خوشبختی بهم دادی.همسری مهربون وبی نظیر.نی نی خوشگل و سالم.خدایا بخاطراین همه خوشبختی فقط و فقط به خودت مدیونم.الهی شکرت 💝💝💝

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حیف عکس لود نمیشه وگرنه میفرستادم برات 🥴

بهترررررر😖😖😖

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

طبقه بالای اونا چه ربطی ب طبقه بالای شما داره 

این قضیه یخورده پیچده ست توضیح بدم متوجه نمیشین

کلا ساختمون خوابگاهمون عجیب و غریب بود خیلی😶🤦‍♀️

لطفا لایک نکنید ممنونم🌷