من اینجوری درست میکنم.سرچ کنی دستورای متنوعی هستن.من به این روش درست میکنم.بادمجون رو مکعبی خورد میکنم میزارم تو اب نمک.من برای ۲ نفر ۴ تا بامجون درشت میزارم.پیاز مکعبی خورد میکنم میزارم طلایی ک شد بادمجونا رو میشورم میریزم روش.ی تفت میدم زیرشو کم میکنم تا اروم اروم سرخ تفت بخوره.ی کم ک طلایی شد زرد چوبه و نمک و فلفل سیاه میزنم.طلایی ک شدن ۴.۵ تا گوجه پوستشو میگیرم مکعبی خورد میکنم،بادمجونا رو میزنمکنار گوجه رو میریزم.بادمجونا رو میریزم روش.زیرشو کم کن اروم اروم اب میندازه میپزه.بزار خوب گوجه ابش کشیده ک شد و له شد اگر بادنجونا سفت بودن ی استکان اب بریز بزار بپزه پخته بود هم میتونی هم با نون بخوری هم برنج