مواد لازم
۴ تا ۵ نفر
۶ قاشق غذاخوری آرد
۷ قاشق غ سرخالی شکر
۱ قاشق غ سرخالی کاکائو
۶ قاشق غ شیر
۴ قاشق غ روغن
۱ عدد تخم مرغ
۱/۲ قاشق چای خوری وانیل
۱ قاشق مرباخوری بیکینگ پودر
چند قطره گلاب
مراحل
۳۰ تا ۳۵ دقیقه
ابتدا تخممرغ و وانیل و شکر را با همزن زده تا مایع کرم رنگ شود
آرد و بیکینگ پورد و کاکائو را ۳ بار الک کرده و کنار گذاشته
شیر و روغن و گلاب را اضافه کرده و خوب هم میزنیم
سپس مواد خشک را اضافه کرده و با لیسک هم میزنیم. من کمی مغز گردو هم اضافه کردم😉
داخل فنجان ها رو چرب کرده و حدود۲/۳ از مواد پر میکنیم.در قابلامه تا نصف فنجانها آب میریزیم وقتی جوش اومد فنجانها را میچینیم و دم کنی میزاریم حدود ۳۰ دقیقه. بعد زیر شعله را خاموش میکنیم و ۵ دقیقه صبر میکنیم بعد در قابلامه رو باز میکنیم 😘 نوش جان
مواد را از قبل بیرون از یخچال قرار داده تا به دمای محیط برسند. فنجانها رو قبلا امتحان کرده تا به حرارت حساس نباشند
میتونی روش رو هم شکلات آب کرده بریزی یا خامه بزنی
یا این که با نی سوراخ کنی وسطش رو شکلات بریزی