من برای ۹ نفر ۴ تا سینه مرغ برداشتم البته مرغاش درشت بودن. میتونید از رون مرغ هم برای خوشمزه تر شدن استفاده کنید. اول چرخش کنید با یکم دنبه( برای ترد و خوشمزه تر شدنش) و بعد با سس مخصوصش مزه دار کنید و بزارید حداقل ۲ ساعت بمونه تو این سس که الان میگم.
سس مخصوصش : سه تا قاشق سس مایونز رو با زعفران و آویشن و فلفل سیاه و زردچوبه (کمتر از زعفران بزنید که بوی زعفران رو نگیره ) و نمک و پیاز رنده شده وپودر سیر(کم) و فلفل دلمه ای سبز رنده شده و دوقاشق آبلیمو مخلوط کنید و مرغتونو باهاش مزه دار کنید و خووووب ورز بدید. البته من بهش یکم آرد سخاری هم اضافع کردم که هم تردتر بشه و هم آب اضافه اشو جمع کنه. این مواد رو مخلوط کنید و بزارید تو یخچال بمونه. و بعد تو تابه رژیمی با مقدار خیلی کمی روغن سرخ کنید (روغن باید کم باشه تا مزه کباب بگیره ) وبعد از سرخ شدن با روغن دنبه و زعفران میتونید با یه فرچه کوچولو روی کباب ها بکشید و کباب ها رو توهمون تابه بچینید یه زغال اندازه گردو بردارید و بزارید رو شعله گاز تا حسابی سرخ بشه. بعد زعال سرخ شده رو تو یه کاسه کوچیک استیل بزارید و بزاریدش کنار کباب ها یه چکه روغن روش بچکونید و درتابه رو سریع ببیندید تا دود زغال بپیچه تو تابه ومرغتون کاااااملا بوی کباب بگیره. الان آمادس با گوجه سرخ شده میتونید میل کنید نوش جان.
وزن قبلی -> ۷۵ وزن بعدی -> ۷۰ وزن فعلی -> ۶۷ هدف ->۶۰ من میتونمممممم😍😍
ببین منم به همین مشکل خورده بودم.😢خانمای اینجا بهم دکترساینا رو معرفی کردن و منم از یکی از دکتراش ویزیت آنلاین گرفتم از خونه. و خیلی راضی بودم و مسالمم حل شد😍 بیا اینم لینکشایشالا که مشکل توهم حل بشه😘
من یک زنم به زن بودنم افتخار میکنم چون به مادرم افتخارمیکردم و خواهم کرد شاید مادرم سواد نداشت ولی برای من دانشمندی بود که قلق رموز زندگی را میدانست شاید مدرک علوم ریاضی نداشت اصلا تا به حال دست به قلم نشده بود ولی عجیب در مخارج خانه تبحر داشت اصلا چه میدانست واکنش شیمیایی چیست ولی دمای پخت و زمان پخت رو به خوبی میدانست علوم عرفان راهم نگویم که هنوز تسبیحش در صندوقچه خاطراتم بوی دستانش را میدهد خیلی دوست داشت باسواد شود ولی نشد امااز نظر من علوم را به خوبی فراگرفته بود آری زن ها همین هستندگرچه الان در کنارم نیست و هرروز دلتنگش هستم ولی قول دادم من باسواد شوم ازآن سوادهایی که مادرم دوست داشت
گوجه رو کباب ها یا کباب ها رو گوجه؟ دربش بسته شود؟ چقدر بمونه؟
تو تابه گوجه ها رو بزار روغن کم بریز و شعله رو زیاد کن تا حالت کبابی بگیرن. آب گوجه ها که کامل گرفته شد کبابها رو بزار روی گوجه ها تا هم مزه بگیرن هم خشک نباشن و در تابه رو بزار ۳ دقیقه اخر اینکارو بکن کبابا خیلی بخارزده نشن مزه اشون میپره
وزن قبلی -> ۷۵ وزن بعدی -> ۷۰ وزن فعلی -> ۶۷ هدف ->۶۰ من میتونمممممم😍😍