2726

كيك زبرا تو قالب مستطيلي دما 180دزجه سانتي گرد پنجاه دقيقه    گنبدي شد يكم تَرك  برداشت روش سيخ چوبي زدم پخته بود ولي پوك نشده ي خالت خميري مانند داره 

خدایا شکرت 

ببین برای منم همین پیش اومده بود دقیقا!!!😥

 من از یکی از پزشکای دکترساینا ویزیت انلاین گرفتم از خونه و خیلییییی خوب بود. بیا اینم لینکش ایشالا که مشکلت حل میشه 💕🌷

2728

موادت خیلی سفت بوده گلم زیاد ارد زدی حتما

یه روزی تو بچگیامون رفتیم تو کوچه با دوستامون بازی کردیم بدون اینکه بدانیم آخرین بار بوده 😢 کی فکرشو میکرد یه روزی با آدمهایی حرف بزنیم که شاید تا آخر عمرمون حتی نبینیمشون😍 ستاره مامان کیوانم🐣ستی 77سابقم

موادت کم و زیاد شده اردت نا مرغوب بوده اردت خوب الک نشده شکرت زیاد بوده اندازشون دقیق نبوده اینا همه دلیل خراب شدن کیک

این و ان هیچ مهم نیست چه فکری بکنن...غم نداریم بزرگ است خدای خودمان  

فرت رو از قبل خوب گرم نکردی

زیاد در فر رو باز کردی

قبل از این که نیم ساعت از پخت بگذره در رو باز کردی

تخم مرغ هات خوب هم نخورده

اثر انگشت ما ...از قلب‌هایی که لَمسشان کرده‌ایم ؛هیچ وقت پاک نمی ‌شود ...!                                                                    آنشرلی هستم با موهای مشکی  ...  عاشق کتاب ^_^                        عشق زیباست و حرمت دارد...
2706
ارسال نظر شما
2687