2777
2789
عنوان

ی خسته

| مشاهده متن کامل بحث + 124 بازدید | 32 پست
من خیلی عاشقش بودم ۲ سال نامزد بودم ۱۴ سالم بود، ۱۶ سالگی جداشدم،اوایل طلاق خیلی بد بود همش دلم میخو ...

بسلامتی عزیزم

خوشبخت باشی💚💚

اره این سختیا میگذره ولی خداچرا حقمو نمیگیره...چ گناهی کرده بودم مگه...من دوسش دارم اونم دوسم داره

مرد خوبیع

ولی خانوادش زندگیمونو از هم پاشیدن و اون فقط نگاشون کرد و تایید کرد

ی نفر دیگه داره برا همچین چیزایی ک تونا دیده میگیری دعا میکنه.😊
بسلامتی عزیزم خوشبخت باشی💚💚 اره این سختیا میگذره ولی خداچرا حقمو نمیگیره...چ گناهی کرده بودم مگه ...

ممنونم ، وای چرا پس ساکت نشست ، اگ میخوای تعریف کن

ایشالا ک اشتی کنید 

برات دعا میکنم گلم😘😘

🌱🌱 عاشق ایرانم 🖤 براستی ک دختر دار بشم اسمش رو میزارم ایران؛ محکم ، کوبنده ، شاه دلیران، سرزمین کهن 🌞🦁...دوباره می‌سازمت وطن 🌿  تتو آرتیست خفن آینده 😎♥️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای خداکنه چشاشو باز کنه ، خونوادش چ دخالتی میکردن؟جهازتو برده بودی؟

نبردم

میخواستیم ببریم ک بحث شروع کردن سرکوچیکترین چیزا و مخصوصا خواهرش...

تو این دوسال هزارتومن خرج نکردن برا من و پسرشون

خودم با زحمت پول جمع کردم، از خوشیام، از حقم گذشتم تا بتونیم عردسی بگیریم ولی اخرش تمام تصمیما رو خانوادش گرفتن و حق اعتراضم بهش ندادن

ممنونم ، وای چرا پس ساکت نشست ، اگ میخوای تعریف کن ایشالا ک اشتی کنید  برات دعا میکنم گلم😘😘

مرسی عزیزم

خیلی پرم بخدا

دوس دارم بگم

نمیتونم...نمیدونم از کجاش بگم از چیش بگم...

فقط خدا میدونه چقدر برای این زندگی تلاش کردم...حقم نیس اخرش این بشه و اونا خوش و خوشحال باشن

نبردم میخواستیم ببریم ک بحث شروع کردن سرکوچیکترین چیزا و مخصوصا خواهرش... تو این دوسال هزارتومن خر ...

وای خدای من😔😔چقد ناراحت کنندس،عزیزم نامزد منم خونوادشم چیزی برام نخریدن ب بهونه گیری و پول جمع کردن،ولی دیه دخالتم نمیکنن، شوهرت چن سالشه چرا نمیتونه رو بروشون وایسه

🌱🌱 عاشق ایرانم 🖤 براستی ک دختر دار بشم اسمش رو میزارم ایران؛ محکم ، کوبنده ، شاه دلیران، سرزمین کهن 🌞🦁...دوباره می‌سازمت وطن 🌿  تتو آرتیست خفن آینده 😎♥️
وای خدای من😔😔چقد ناراحت کنندس،عزیزم نامزد منم خونوادشم چیزی برام نخریدن ب بهونه گیری و پول جمع کرد ...

۲۳ سالشه

نمیدونم...نمیدونم😔😔😔

مرسی عزیزم خیلی پرم بخدا دوس دارم بگم نمیتونم...نمیدونم از کجاش بگم از چیش بگم... فقط خدا میدونه ...

عزیز دلم،راحت باش خالی کن خودتو،شوهرت مگه بچس ک دهن بینه اخه عی بابا ، باهاش حرف بزن

عزیز دلم،راحت باش خالی کن خودتو،شوهرت مگه بچس ک دهن بینه اخه عی بابا ، باهاش حرف بزن

حرف فایده نداره

باباش جلو چشمش همه تقصیرا رو انداخت گردنم...بیچاره مادرشوهرم ازم دفاع کرد ولی شوهرم هیچ حرفی نزد

گفتم میرم گفت برو...هرجا خواستی برو

بعدش دیگه ن خبری گرفته ن خانوادم بهش زنگ زدن جوابی داده

۲۳ سالشه نمیدونم...نمیدونم😔😔😔

خیلی ناراحتی میفهممت،ولی چقد سنش کمه،قوربونت برم داغون نکن خودتو درس میشه،چن روزه ک اینجور جریانی شده؟

حرف فایده نداره باباش جلو چشمش همه تقصیرا رو انداخت گردنم...بیچاره مادرشوهرم ازم دفاع کرد ولی شوهرم ...

عی وای هووف ، باباش چرا مقصر میدونتت

خیلی ناراحتی میفهممت،ولی چقد سنش کمه،قوربونت برم داغون نکن خودتو درس میشه،چن روزه ک اینجور جریانی شد ...

دو روزه

مرسی ک گوش میدی💚 یک دنیا ممنون

ببخشید شمارو هم ناراحت کردم

دو روزه مرسی ک گوش میدی💚 یک دنیا ممنون ببخشید شمارو هم ناراحت کردم

خب نمیشد پدرشوهرتو قانع کنی ک تو مقصر نیستی،عزیزم درس میشه ۲ روزه اینجور شده اروم میشه درس میشه،فدات بشم

عی وای هووف ، باباش چرا مقصر میدونتت

میگه ما برات فلان کارو کردیم...ولی بخدا قشم قدم از قدمی برام برنداشتن

توهم زدن

نمیدونم چطور میتونن انقدر دروغ ببافن بهم و پاشن نماز اول وقت بخونن😔

میگف هیچ کسی برا عروسش همچین کاری نمیکنه ماکردیم برات...بخدا هیچ کاری برام نکردن...ماشینی ک خودم نصف پولشو داده بودم، کلی برا پولش زحمت کشیده بودم، نذاشتن شوهرم ب نامم بزنه، حتی میخواستن به نام پدرشوهرم بزنن ولی من ن

خب نمیشد پدرشوهرتو قانع کنی ک تو مقصر نیستی،عزیزم درس میشه ۲ روزه اینجور شده اروم میشه درس میشه،فدات ...

قبلن هم از این بحثا پیش اومده ولی ب نفع خودشون تموم شد

چون منو خانوادم گذشت کردیم تا درست بشه

ولی اونا هیچوقت نیومدن

الانم همینه

میگه ما برات فلان کارو کردیم...ولی بخدا قشم قدم از قدمی برام برنداشتن توهم زدن نمیدونم چطور میتونن ...

عی وای چقد بد،اصلا کاری کنن هم وظیفشونه نباید سرت بزنن ک،بعدشم حالا ک نکردن نیازی ب دروغ گفتنشون نیس،باید جاه طلب باشی تا زبون نداشته باشن ،خودت چن سالته گلم