2777
2789
عنوان

دارم از بدن درد میمیرم 😭😭😭

4214 بازدید | 129 پست

سلام

امروز تست کرونا دادم دارم از بدن درد میمیرم 

اینجور بدن درد رو تا حالا تجربه نکرده بودم وای چطور بخوابم با این همه درد  😭😭😭😭😭😭😭😭😭

دوش وقت سحر از غصه نجاتم دادند🌹واندر آن ظلمت شب آب حیاتم دادند.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

الهی درک میکنم اما میگذره به خدا فقط چند روزه این درد نهایتا ۵ روز بعدش بهتر میشی

وااای تا پنج روز من میمیرم اینقدر درد بکشم. نمیتونم رو پاهام راه برم پاهامو میکشم راه میرم

مسکن بخور

عزیزم تا میتونی چیز مقوی بخور چون از یکی دو روز دیگه کلا اشتهات از بین میره . اصلا نترس. حفط روحیه خیلی مهمه

🌻🌱💎 حتی اگر بدانم که دنیا فردا تکه تکه خواهد شد باز هم درخت امیدم را عاشقانه میکارم.😍🍃چقدر جهان می تواند زیبا باشد ،اگر در آن فقط هنر و لذت و عشق وجود داشت!

من سه روز بدن درد و تب ولرز داشتم

خداقسمت نکنه

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

وای نگو منو ابجیمم از بدن درد گریه میکنیم 

همانا بدانیدو اگاه باشید دروغ بگین و تاپیک سرکاری بزنید دروغتونو در میارم خیط میشین😌😏     دکترای حس ششم دارم از دانشگاه اکسفورد ...ولی سوال حس ششمی نپرسین ترو جدتون.... برا حاجتم سوره بقره میخونی؟😐😪                 

شاید گرفتگی باشه... زیاد کار کردی... شوهرم ی بار سر صبح میخاست بره سرکار گفت بدنم درد میکنه... منم خندیدم گفتم باز لوس شدی اره. بدو برو سرکار... خلاصه نیم ساعت بعد دیدم ک برگشته نمیتونست از جاش جم بخوره رفتیم دکتر بهش امپول عضله شل کن زد ی روزم بیحال بود خوب شد... کرونا هم نبود

جواب تستت چی شد هر ۸ ساعت ژلوفن بخور

۳ یا ۴ روزه میاد جوابش 

زلوفن رو باید اول بپرسم از دکتر بعدا بخورم