2777
2789
عنوان

یکی به من بگه اخه از کجا

107 بازدید | 9 پست

فهمیدین  خانم گل بهار دروغگو از آب در اومد 😏 

خدا جونم ممنونم بابت دوقلو های نازی که بهم هدیه دادی دختر و پسر نازم 😍😘 دعا کنید واسم که امضاء به زودی واقعی بشه و خدا لطفش رو شامل حالم کنه یه دوقلو فرشته بهم بده اگر دوست داشتی برای من و همه منتظرا صلوات بفرست😊 

امشب تا صبح خواب گلبهارو میبینیم. 😂

من حلیم رو با دارچین میخورم شما دوست داری با نمک بخور یا با شکر بخور. 😂تصورم از بعضی از نی نی سایتی ها پشمک حاج عبدا... هست تو همه تاپیکا پشماشون میریزه ولی بازم پشم دارن برای تاپیک بعدی 🤣🤣🤣🤣. آهای تویی که پاچه میگیری چخه چخه. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بزرگترین موفقیتم در نی نی سایت ابنه که عیییچ داستان زندکی رو نمیخونم که اینجوری هم بسوزم  اخه ...

یعنی واقعا دروغ بود

خدا جونم ممنونم بابت دوقلو های نازی که بهم هدیه دادی دختر و پسر نازم 😍😘 دعا کنید واسم که امضاء به زودی واقعی بشه و خدا لطفش رو شامل حالم کنه یه دوقلو فرشته بهم بده اگر دوست داشتی برای من و همه منتظرا صلوات بفرست😊 

عکس هایی که به اسم خودش منتشر کرده بود مال به بلاگر اهل ترک بود و اصلا مرده هم نمرده بود و بدبخت فلک زده زنده اس

دوم این خانوم تویسنده ماهر تو ماجراهاش گاف داده ، مثلا هیجده سال قبل رو با حزئیات فراوان حتی عشق بازی و فلان رو بعد از به قول خودش شوک بزرگ از مرگ همسر هنوز تونست یاد اوری کنه و بندیسه

بعدش از این شوک بزرگ هم فرداش تاپیک زد بیاین از دودان عقد بگین بخندیم

چهارمین کاربری، دوست عزیز روان پریشی که انگشت بی صاحاب بی قرار داری هی گزارش میزنی، اره دقیقا با خودتم، روزی سه وعده تپاله گاو بردار بریز رو سرت بدبخت، با تچکر😐

من اصن اینارو دنبال نمیکنم 

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

عکس هایی که به اسم خودش منتشر کرده بود مال به بلاگر اهل ارک بود و اصلا مرده هم نمرده بود و بدبخت فلک ...

وای خدا منو بگو چقدر براش ناراحت شدم😂😂😂😂خیر نبینی گل بهار

توعشقی😍😍😍

قربونت برم باوان جان

تو بیشتر ک

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

وای خدا منو بگو چقدر براش ناراحت شدم😂😂😂😂خیر نبینی گل بهار

ببین، برین یه کم از این رمان های آبکی عاشقانه ایرانی بخونین، بعد روال کار میاد دستتون گول این نویسنده ها رو نمیخورین 😂

چهارمین کاربری، دوست عزیز روان پریشی که انگشت بی صاحاب بی قرار داری هی گزارش میزنی، اره دقیقا با خودتم، روزی سه وعده تپاله گاو بردار بریز رو سرت بدبخت، با تچکر😐