2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من نخوردم ، مادرشوهرم با ونوستات‌ خوب لاغر شد ولی سخته یه جو‌ررایی و اینکه کلی ویتامین از دست میدی و ...

***** مـــــــــعجزه زمانی اتفاق می افتد که تو به جای انرژی بخشیدن به ترس هایت، به رویاهایِ زیبایَت انرژی بدهی، به جای باور کردنِ ترس هایت، رویاهایت را بـــــاور کنی. همه ی زندگی روی همین دو واژه استواره : بــــــــــــــــــــــاور ، تمـــــــــــرکز
جدی  چطور بود  لاغر شدی

ونوستات برای لاغری نیست،،، فقط مواقعی که یه غذای چرب خوردی، مثلا مهمونی رفتی، میتونی ونوستات بخوری که چربیشو دفع کنی

لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.
جدی  چطور بود  لاغر شدی

يادمه ٤ كيلو كم كردم البته قرص كرفسم همراهش ميخوردم

ولي عذاب الهي اين قرص

چربي رو ب طور كامل دفع ميكني. يني جاي مدفوع چربي مياد بيرون 🤮🤮🤮🤮

تا دستشويي بايد بدويي

اينم بگم ك چربي هاي بد رو فقط دفع نميكنه وبتامين هاي محلول در چربي هم كاملا دفع ميشن فكر كنم بايد حتما كنارش ويتامينه بخوري

خدایا …در جست‌وجوی آنچه کهبرایم مُقدر نکرده‌ ايخسته‌ ام مکن ش  

با مصرف ونوستات ویتامین‌های محلول در چربی ها هم مانند ویتامین‌های A ،D ،E و K نیز در بدن جذب نخواهد شد. از طرفی هم وجود چربی زیاد در روده‌ ها می‌تواند مشکلات متعددی را برای دستگاه گوارش به وجود آورد. مهمترین عوارضی که برای مصرف نابجا و خودسرانه ونوستات وجود دارد، به موارد زیر می توان اشاره کرد:

• کمبود ویتامین‌های محلول در چربی
  • مشکلات دستگاه گوارش
  • اسهال و شل شدن مدفوع
  • بی اختیاری مدفوع
  • دفع چربی حتی چربی ها مفید و بد بو شدن مدفوع
  • دل درد و دل پیچه
  • حالت تهوع
  • سرگیجه‌های شدید و خفیف
  • خشکی پوست
  • مشکلات مفصلی
  • کاهش قند خون
  • درد معده
  • درد مقعد
***** مـــــــــعجزه زمانی اتفاق می افتد که تو به جای انرژی بخشیدن به ترس هایت، به رویاهایِ زیبایَت انرژی بدهی، به جای باور کردنِ ترس هایت، رویاهایت را بـــــاور کنی. همه ی زندگی روی همین دو واژه استواره : بــــــــــــــــــــــاور ، تمـــــــــــرکز
ونوستات برای لاغری نیست،،، فقط مواقعی که یه غذای چرب خوردی، مثلا مهمونی رفتی، میتونی ونوستات بخوری ک ...

دقيقا همينه 

يني چربي هاي انباشته رو از بين نميبره نميذاره چربي هاي روزانه جذب بشه و از اين راه لاغر ميشي

آره اینو می‌دونم  خواستم ببینم عوارض داره یا نه

من ك لاغر شدم باش 

ولي همونايي ك گفتم يكم ازار دهندس

يادمه ٤ كيلو كم كردم البته قرص كرفسم همراهش ميخوردم ولي عذاب الهي اين قرص چربي رو ب طور كامل دفع م ...

خدا نکنه بیرون از خونه باشی،،، یکی از آشناها میخورد،،، بعدش رفته بود بیرون، نتونسته بود خودشو کنترل کنه، آقا هم بود، خودت دیگه تصور کن وضعیتشو

لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.

چند کیلویی و چقدر میخوای کم کنی؟