1.اول بشور و خوردش کن (خوب چنگش بزن تا له بشه) اگه دبه داری بریز توی دبه اگه نه توی لگن.دو روز بزار بمونه تا کامل له بشه.
2.از ی آبکش رد کن
3.گوجه صاف شده رو روی شعله ی گاز بزار بپزه. همون اول ی دوتا قاشق روغن بریز سر نمیره دیگه
اولش تا آبش بره جوش سخت نیست هر چند وقت همش بزن ته نگیره
وقتی غلیظ شد کار سختش شروع میشه باید زود به زود هم بزنی تا ته نگیره
وقتی تقریبا غلظت به حدی رسید که به نظرت خوب بود اون موقع نمک اضافه کن و باز بزار غلیظ تر بشه.
این قسمتش خیلی سخته چون رب میپاشه بیرون باید کفگیرت بلند باشه نپاشه رو دستت
وقتی خوب غلیظ شد زیرش خاموش کنید و بزارید سرد بشه و بریزید توی ظرف.
نوش جونتون