2733
2734
عنوان

خانمای کدبانو میاین لطفا

94 بازدید | 18 پست

من خمیر شیرینی دانمارکی رو درست کردم دو ساعت پیش بعد یه جای گرم گذاشتم تا عمل بیاد. حالا رفتم سراغش دیدم ور نیومده. بعد یه دفعه یادم اومد شیر یا اب که یه لیوان بایستی اضافه کنم رو یادم رفته. حالا چیکار کنم به نظرتون

چنان نماند و  چنین نیز نخواهد ماند 


بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2728

عزیز خیلی وقتا مایع خمیری که می گیریم کیفیت نداره پس قبلش باید به عملش بیاریم .تا مطمئن بشیم روششم این طوری که نصف لیوان شیر یا اب میزاریم گرم بشه بعد که تقریبا ولرم شد ودیگه داغ نبود یه قاشق شکر می ریزیم بعد یه قاشق سر پر خمیر مایع یک ربع جای گرم می زاریم بمونه روشم کامل می پوشانیم بعد از یک ربع روش حالت کف ایجاد می شه

2738
یه فنجون اب برای خمیرمایه بود. تخم مرغم دوتا بود. یه مقدار  خیلی کم هم اب زعفرون

خوب چه مقدار آرد ریختی

اگه یه لیوان آرد باشه همین آب بسه


به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃
والا نمی دونم پس ایراد کار شما چی بوده من زیاد درست می کنم کلا همیشه خوب در میاد اشکال نداره دفعه بع ...

همیشه خوب درمیومد. حالا امشب قرار بوده ببرم خونه خواهرم شیرینیها رو.‌چه کنم حالا

چنان نماند و  چنین نیز نخواهد ماند 
همیشه خوب درمیومد. حالا امشب قرار بوده ببرم خونه خواهرم شیرینیها رو.‌چه کنم حالا

اشکال نداره دیگه خراب شده بگو حواسم پرت شد فر دیر خاموش کردم شیرینی ها جالب نشد دفعه بعد سخت نگیر عزبز 

2706
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2687
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز