2777
2789
عنوان

بچها بیاین کمک؛ مامانم😭☹

| مشاهده متن کامل بحث + 304 بازدید | 28 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اره اتفاقا مامانبزرگم جدیدا فوت شده حال روحیش خوب نیست هِی میگم که له خودت فشار نیار ولی خیلی درون ...

خب دقیقا ب خاطر همینه. استرس نداشته باش ب مادر هم استرس نده . اگه درد شدید بود ب اورژانس زنگ بزن اگه شدید نیست بزارید استراحت کنه تا فردا اگه خوب نشد برین دکتر متخصص نه درمانگاه و بیمارستان

درد قفسه سینه که با تنفس تشدید شده و همراه تنگی نفس سرگیجه و… می باشد  مخصوصادر صورتی که با خوابیدن تشدید می یابد ممکن است ناشی از علل مهمی از  قبیل آمبولیریه و یا التهاب پرده های قلب بوده و در این موارد مراجعه به پزشک  متخصص حتماتوصیه می شود.

عزیزم چک کن خدایی نکرده مادرت این علائم رو نداشته باشه😕

همسرم ، سید هستی طلبه هستی مداح هستی حافظ و قاری قران که هستی آشپز هیئت هستی ...چرا فرشته نشدی شما آقا ؟!  دهه هشتادی متاهل متولد یک فروردین ۱۳۸۰    به دریایی گرفتارم  که موجش عالمی دارد          داشتیم میخوریم میپوشیم 😊🛍نداشتیم فقط میخوریم😅 دیگه خیلی نداشتیم اونایی که داشتیم رو میفروشیم میخوریم 😂 قهر نکن که بهت نمیادش !!! فرشته ای آخه    در حال رژیمم خودم سرگروهم چند نفر رو هم به رژیم تشویق کردم من میرسم به ۵۵ کیلو به زودی ...
خب دقیقا ب خاطر همینه. استرس نداشته باش ب مادر هم استرس نده . اگه درد شدید بود ب اورژانس زنگ بزن اگه ...

فردا که حتما باید ببرمش دکتر

الانم اگه حالش زیاد بد شد زنگ میزنم بیمارستان☹

درد قفسه سینه که با تنفس تشدید شده و همراه تنگی نفس سرگیجه و… می باشد  مخصوصادر صورتی که با خوا ...

نرسی که انفدر کمک میکنی😍💕ایشالا هیچوقت پیش نیاد تاپینک بیماری ببینم از طرفت.

نرسی که انفدر کمک میکنی😍💕ایشالا هیچوقت پیش نیاد تاپینک بیماری ببینم از طرفت.

قربونت برم 

مادر کلا انسان قابل احترامیه 😊❣

همسرم ، سید هستی طلبه هستی مداح هستی حافظ و قاری قران که هستی آشپز هیئت هستی ...چرا فرشته نشدی شما آقا ؟!  دهه هشتادی متاهل متولد یک فروردین ۱۳۸۰    به دریایی گرفتارم  که موجش عالمی دارد          داشتیم میخوریم میپوشیم 😊🛍نداشتیم فقط میخوریم😅 دیگه خیلی نداشتیم اونایی که داشتیم رو میفروشیم میخوریم 😂 قهر نکن که بهت نمیادش !!! فرشته ای آخه    در حال رژیمم خودم سرگروهم چند نفر رو هم به رژیم تشویق کردم من میرسم به ۵۵ کیلو به زودی ...