فاطمه_1998 مدیر استارتر عضویت: 1397/05/23 تعداد پست: 5905 عنوان کیک اسفنجی درست کردم دماش کم بوده و خوب پف نکرده و ی حالت خیس داره. چیکارش کنم؟؟؟؟ 129 بازدید | 12 پست دیگه نمیشه بزارمش تو فر؟😢 انگار هدف از خلقت من تماشاچی بودنه...... یک عدد پلی کیستیک همیشه خسته.... 1399/07/27 | 19:08 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
فاطمه_1998 مدیر استارتر عضویت: 1397/05/23 تعداد پست: 5905 پخته اگه هنوز وسطش خامه بزار بپزه نهایت پف نداره پخته ولی دماش کم بوده پف نکزه خوب و نرم و خیسه انگار هدف از خلقت من تماشاچی بودنه...... یک عدد پلی کیستیک همیشه خسته....
نازلی3224 عضویت: 1399/07/21 تعداد پست: 5142 تو چی درست کردی،من فر دارم اما داخل پلوپز میذارم بهتر میشه
زهراوالناز عضویت: 1399/07/27 تعداد پست: 803 من وقتی میپخت ولی پف نداشت شربت غلیظ درست میکردم میریختم روش با زعفرون و گردو مثل خاگینه میشد میخوردیم بر لب جوی بشین و گذر عمر ببین
aeah020 عضویت: 1398/09/08 تعداد پست: 6993 پخته ولی دماش کم بوده پف نکزه خوب و نرم و خیسه بازم یکم با دمای بالا بزار بپزه تا خیسیش از بین بره
فاطمه_1998 مدیر استارتر عضویت: 1397/05/23 تعداد پست: 5905 عکس بذار تا بهت بگم ،الان خلال دندون زدی چیزی بهش چسبیذ؟ عکس نمیاد..... این کیک اسفنجیه خیلی حساسه و الان دیگه کاریش نمیشه کرد فک کنم باید ی جوری بخوریمش یکی دیگه هم درست میکنم که بزرگ تر بشه انگار هدف از خلقت من تماشاچی بودنه...... یک عدد پلی کیستیک همیشه خسته....
نازلی3224 عضویت: 1399/07/21 تعداد پست: 5142 اگه دوست داری تبدیلش کن ب کیک خیس اینجوری که با خلال دندون کاملا سوراخ سوراخش کن بعدش سس شکلاتی بریز روش بعد برعکسش کن دوباره همین کارو کن اگه سس شکلاتی نداری دنت شکلاتی بریز یا خودت سس درست کن نصف لیوان شیر سی گرم کره ۴قاشق پودر کاکائو ۳قاشق شکر
فاطمه_1998 مدیر استارتر عضویت: 1397/05/23 تعداد پست: 5905 اگه دوست داری تبدیلش کن ب کیک خیس اینجوری که با خلال دندون کاملا سوراخ سوراخش کن بعدش سس شکلاتی بریز ... ن کیک تولده انگار هدف از خلقت من تماشاچی بودنه...... یک عدد پلی کیستیک همیشه خسته....