2777
2789
عنوان

شیرخشک مگ بده برای بچه؟

704 بازدید | 60 پست

من نمیخوام شیر خودمو بدم سختمه 

مادر شوهرم مخالفه 😒 شوهرم تحت تاثیر حرفهای اون میگه شیر مادر خوبه 

شیرم کمهو آبکی شیر خشک کمکی میدم ولی تصمیم گرفتم کلا شیر خشکیش کنم کارم اشتباهه بچه ها؟

میشه برا سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستین؟😔⁦❤️⁩⁦❤️⁩

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه شیر داری شیر خودتو بده من بچه هام شیر خشکی بودن اما دردسرش خیلی بیشتره

الان واسشون مشکلی پیش نیومده شیر خشک میخوردن؟

من حتی خودمم درست نمیشناسم چ برسه ب بقیه🙃

ن بابا.خیلیم خوبه.بچهای شیر خشکی همچین زود بزرگ میشن که.شیر خودتم‌در کنارش کم بده.ولی شیر خشک عالیه واسه بچه.پر مواد مغذیه

من مادر نميشوم تا فرزندم  را عصاى دستم كنم...من مادر نميشوم تا پيري و كورى ام را به فرزندم تحميل كنم....من مادرنميشوم تا بهاي قطره شيرى كه به كودكم داده ام پس بگيرم....من مادر نميشوم تا فرزندو وابسته و بيمار تربيت كنم و افتخار كنم به اينكه فرزندم مرا بر همسرش ترجيح ميدهد....من مادري بيمار نيستم...من مادر ميشوم تا انسانى سالم و مستقل تربيت كنم،مادرميشوم تا انسانيت را  به فرزندم بياموزم.انسانى قوى و درستكار  و خوشبخت....كودكم وظيفه اي در قبال من ندارد....بلكه من مادر او هستم و موظف به خوشبخت كردن فرزندم 
اگه شیر داری شیر خودتو بده من بچه هام شیر خشکی بودن اما دردسرش خیلی بیشتره

چه دردسری خواهرم میگ یا شیر خودتو بده یا شیرخشک

بچه رو دوهوایی نکن

منم تصمیم گرفتم کلا شیر خشکیش کنم 

میشه برا سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستین؟😔⁦❤️⁩⁦❤️⁩

اگه داشته باشی شیر قطعا شیرمادر بهتره

ولی خب وقتی نداری شیرخشک هم سم نیس اونطورام ک راجع بهش بد گفتن بد نیست

من ی بچه هام شیرمادر خورد فقط دوتاشون شیرخشک و مادر بیشتر شیرخشک

بنظرم هیچچچچچ فرقی ندارن با هم هیچیییی

خوب شیر مادر بهتره ولی شیرخشکم ضرر نداره منم سربچه ای اولم شیرم تا ی هفته نیومد شیرخشک دادم 

بعدش ک شیرم اومد شیرخشکو قطع کردم بچم بی قراری میکردش یا برعکس شیرخودمم قطع کردم گریه میکرد

دیگ تا قبل بارداری دومم هم شیرخودمو هم شیرخشک میخورد

ولی الان فقط شیرخشک میخوره چون باردارم

مشخصه که شیر مادر بهتره، اگه شیرت کمه کمکی بده بهش ولی در کل نه.

در نهایت هم این تصمیم شماست اما واقعیت اینه که اگر شیر داری ظلمه به بچه، شیر مادر آنتی بادی هایی داره که تا شش ماهگی سیستم ایمنی بدن نوزاد رو خیلی تقویت میکنه

چه دردسری خواهرم میگ یا شیر خودتو بده یا شیرخشک بچه رو دوهوایی نکن منم تصمیم گرفتم کلا شیر خشکیش ک ...

دو هوا نمیشه.خودش ب مرور شیر خشک رو انتخاب میکنه چون شیرین‌تره و خوردش راحت تره