2777
2789
عنوان

شیرخشک مگ بده برای بچه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 704 بازدید | 60 پست
اگه‌میتونی  حداقلش ۶ ماه را بده. ولی به مادر شوهرت چه ربطی داره.. به شیر ادم هم‌ کار د ...

شیر خودمو سه ثانیه مک میزنه دوساعت گریه می‌کنه ولی شیر خشک ک میدم همون دقیقه می‌خوابه 

وزنشم عالی پیش میره

میشه برا سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستین؟😔⁦❤️⁩⁦❤️⁩

الان راحته ولی بزرگتر ک بشه پشیمونه میشی.الان پسر من ۱ سالشه نصف شب ک گشنش میشه تا بزم شیر درست کنم بیام خودشو میکشه.شیرخودت ک باشه همون لحظه بهش میدی میخوره.اینجوری بچه عصبی میشه

مرد=انسان  زن=انسان  انسان=انسان

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچه خودته به تو وشوهرت مربوطه مادر شوهرت چرا دخالت میکنه؟

دقیقا..👌

بعضی از مادر شوهراا  تو‌همه چی کار دارن... نظر‌بده درست، ولی یه بار دیگه اینهمه اصرار واسه چیه... مادریتون  را در حق بچه هات کردید ،  کافیه،، مرسی دیگه...

چه دردسری خواهرم میگ یا شیر خودتو بده یا شیرخشک بچه رو دوهوایی نکن منم تصمیم گرفتم کلا شیر خشکیش ک ...

همه جا باید به فکر آب جوش وشستن شیشه باشی نصف شب پاشی شیر خشک درست کنی 

همشه کلی وسایل باید همراهت باشه

نه چه مشکلی  پسرم که 5سالشه از هر نظر عالیه  دخترمم همینطور

ببخشید تو رو خدا منظوری از مشکل نداشتم 😘 آخه انقد گفتن بده و این حرفا منم این سوال رو کردم

من حتی خودمم درست نمیشناسم چ برسه ب بقیه🙃
الان راحته ولی بزرگتر ک بشه پشیمونه میشی.الان پسر من ۱ سالشه نصف شب ک گشنش میشه تا بزم شیر درست کنم ...

برا چی خودشو بکشه؟ فلاکس اب گرم و اب سرد کنارت باشه در کمتر از سی ثاتیه شیر امادس

من یکبارم بچه هام ب گریه نیفتادن. بعدم گرفتن بچه از شیر مادر مصیبته

من هیچکدوم رو نمیگم خوبه ولی هیچ کدومم بدتر ازون یکی نیس

شیر خودمو سه ثانیه مک میزنه دوستان گریه می‌کنه ولی شیر خشک ک میدم همون دقیقه می‌خوابه  وزنشم ع ...

شیر خودتم بده در کنارشم شیر خشک بده... 

فقط سر شیشه شیر را خیلی بزرگ نکن که  بدتر عادت میکنه و ‌مال خودت را نمیخوره دیگه...

ببخشید تو رو خدا منظوری از مشکل نداشتم 😘 آخه انقد گفتن بده و این حرفا منم این سوال رو کردم

نه عزیزم اشکال نداره 

اتفاقا پسر من از همه بچه های اطرافم که شیر مادر خوردن کمتر مریض میشه 

قد و وزنش هم عالیه 

الان راحته ولی بزرگتر ک بشه پشیمونه میشی.الان پسر من ۱ سالشه نصف شب ک گشنش میشه تا بزم شیر درست کنم ...

خب چرا یه فلاکس نمی زاری بالاسرت با چند تا شیشه شیر 

میشه برا سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستین؟😔⁦❤️⁩⁦❤️⁩
دقیقا..👌 بعضی از مادر شوهراا  تو‌همه چی کار دارن... نظر‌بده درست، ولی یه بار دیگه اینهمه اصرا ...

مادر شچهر من دیشب واسم پماد سوسک خریده میگه بزن ب خونت در صورتی ک اصلاااااااا تو خونم سوسک نیست.ی بار کیفم تو اتاقشچن بود روش سوسک داشت راه میرفت ازاون موقع میگه خونت سوسک داره میگم والا بلا من تاحالا اینجا سوسک ندیدم.ی درصد هم ب خودش شک نمیکنه.ب شوهرم گفتم از کارش ناراحت شدم گفت بندازش دور ولی بهش چیزی نگو.من میخوام خودش بفهمه

نه عزیزم اشکال نداره  اتفاقا پسر من از همه بچه های اطرافم که شیر مادر خوردن کمتر مریض میشه&nbs ...

خداروشکر 

چ شیر خشکی میدادین بهش؟

من حتی خودمم درست نمیشناسم چ برسه ب بقیه🙃
برا چی خودشو بکشه؟ فلاکس اب گرم و اب سرد کنارت باشه در کمتر از سی ثاتیه شیر امادس من یکبارم بچه هام ...

اتفاقا فلاکس هم آمادس.یعنی تو اون تایمی ک پودر و آب رو بریزم تو شیشه اینجوری میکنه.جیییییغ میکشه ها