2581
2553

خوشگلا سلام...لباس خوب کجاش داره...بیشتر مردونه رو در نظر بگیرین واسه کسی میخوام..مثلا کتونی..کاپشن..اسلش و...

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

سلام عزیزای دل.😍🥰

کلی شال و ماسک سِت دارم خانوم خوشگلا.😘😷🧣

اونایی که به تیپشون اهمیت میدن💃🏼 زیبایی و خوشتیپیشون 👸🏼در اولویت ببینید و سفارش بدید.📥

قیمتا مناسب.💯

اصفهان هستم اما به کل کشور میفرستم.📤

بیایید پیجم همه رو ببینید.

@satin_scarff

بیایید تاپیکمو نمونه هاشو ببینید.

پاساژ وحدت برو . پاستورم سر بزن 

هرلحظه که تسلیمم در کارگه تقدیر آرامتر از آهو بی باک تر از شیرم   هرلحظه که میکوشم در کار کنم تدبیر رنج از پی رنج آید زنجیر پی زنجیر

ببین برای منم همین پیش اومده بود دقیقا!!!😥 من از یکی از پزشکای دکترساینا ویزیت انلاین گرفتم از خونه و خیلییییی خوب بود. بیا اینم لینکش ایشالا مشکلت حل میشه 💕🌷

سلام گیسوجون خوبی عزیزم؟؟؟

من امشب دو ساعت تماممم پای تاپیک نشستم خوندم و اشک ریختم پای استراحت مطلقات و دوری از همسرت و تنهایی تو خونه خودت و حس بی کسی داشتنت چون دارم الان تک تک اونا رو میکشم... خاطره زایمانت واقعا قشنگ بود و عکس دختر نازتو دیدم ک بعد اون همه سختی سالم بغلش کردی کلی ذوق کردم و امیدوار شدم

من هفته پیش بی بی چکم مثبت شد و قراره دو هفته دیگه برم برا صدای قلب نی نیم..من قبلا یه سقط داشتم با لکه بینی از دست دادمش... این سری دیگه استراحت مطلقم ک اون تجربه بدو تجربه نکنم اومدم خونه مامانم و دوریه شوهرم داره روانیم میکنه ...دعا کن منم بتونم مثل تو قوی باشم تحمل کنم و بچمو سالم بغل بگیرمش.استراحت مطلق واقعا سخته استخون لگنم درد میکنه تازه هنوز اولشه!! التماس دعا دارم عزیزدلم و کلییییی آرزوی خوشبختی دارم برات فداتشم خیلی احساس نزدیکی بهت پیدا کردم چون شماهم شدیدا احساساتی هستین مث خودم ولی قوی تر از منی انشاالله منم بتونم یه مامان قوی باشم

خدااایا شکرت امام رضا ع ممنونم حاجتمو دادی خدااایاشکرت که جواب گریه هامو دادی و برام معجزه کردی ‌میشه برا سلامتی تو دلیم یدونه صلوات بفرستین 🌷🌷

سلام گیسو جان من تایپینگای چند سال پیشتو امروز خوندم و متوجه شدم شمام مشکل طول سرویکس و باز شدن دهانه رحم داشتید.... متاسفانه منم هفته ۲۴متوجه شدم طول سرویکسم شده ۱۹و دهانه رحمم ۱ونیم سانت باز شده...استراحت مطلقم و آمپول پرولوتون هفته ای یبار و قرص دوفاستون و شیافت استفاده میکنم...چند روز پیش دکتر بودم بهم گفتن باید بری بیمارستان بستری شی و بچهاتو دنیا بیاری نمیمونن...دوقلو باردارم میشه از تجربیاتت برام بگی؟