2777
2789
عنوان

هاله بی بی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 416 بازدید | 27 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

تا ۲روز بعده موعد صبر کن برو آز خون

ارره طاقت نیاوردم بی بی رو صبح بزنم البته تکرر ادرارم دارم

میشه واسه مامان شدنم یه صلوات مهمونم کنی    🌹🌹              
انشالا ماه بعد ولی الان منفیه  عجله نکن استرسم نداشته باش بی خیال باش 💚🌹

استرس ندارم کمر درد و دل درد دارم

عزیزم اگه بگم مثبته امیدوار میشی اما منم باردار بودم سه روز قبل از موعدم هاله پررنگ انداخت ولی چند روز که از موعدم گذشت بی بی چک زدم دقیقا اینجوری میشد ولی متاسفانه بعد از چند روز سقط شد. انشاالله که بارداری برات دعا میکنم خودمم دو روز دیگه موعدمه 😔

خدایا...من هرچی میخوام بهم بده💙💚💜💛❤ مصلحتمم توش قرار بده...😉😉😉خدایا میدونم که یه روزی منم بچمو بغل میگیرم پس از همین الان به خاطر اون لحظه قشنگ میگم👈 {خدایا شکرتمیشه دعا کنی بچمو سالم بغل بگیرم😇
عزیزم درد پری داشتی قبلش مثلا پایه سرد نفخ شکم؟

بارداری اولم خیلی شدید درد تخمدان داشتم و در پری ولی بارداری دوم و سومم خیلی خفیف

https://www.ninisite.com/discussion/topic/5239661/میخوام-خاطرات-هیجده-سال-عاشقیموباهات-بنویسم?postId=160185066
فکنم بارداری ولی چون دیر لقاح انجام شده پررنگ نشد واسه همین میگم صبرکن چند روز

اره فک کنم اخه اون ماه چند روز جلوتر پریود شدم الان با تاریخ اون حساب کنم یا موعدایه همیشم حسابه؟ مثلا من همیشه 23 میشدم ولی ماه قبل 18 شدم 

عزیزم اگه بگم مثبته امیدوار میشی اما منم باردار بودم سه روز قبل از موعدم هاله پررنگ انداخت ولی چند ر ...

مررسی گلم انشالله که شماهم این ماه باردار باشی 🌹🌹🌹🌹

اره فک کنم اخه اون ماه چند روز جلوتر پریود شدم الان با تاریخ اون حساب کنم یا موعدایه همیشم حسابه؟ مث ...

چه جالب منم همینم هر ماه ۱هفته ۵روز زودتر میشم نه دیگه با همون چند روز زودتر حساب کن .پس بارداری ایشاله منم دعا کن این ماه😉

خدایا شُکرت❤🧿
چه جالب منم همینم هر ماه ۱هفته ۵روز زودتر میشم نه دیگه با همون چند روز زودتر حساب کن .پس بارداری ایش ...

انشالله.. واسه شماهم دعا میکنم انشالله به هر چی که میخوای بررسی😍😍