2777
2789
عنوان

امشب با شوهرم دو تا موش کشتیم

201 بازدید | 23 پست

۳ تا بودن یکیشون فرار کرد اون تا رو یکی من کشتم یکی اون البته من مثل سگ میترسیدم ولی یهو اومد سمتم محکم با جارو  کوبیدم فرق سرش بیچاره جا ب جا تموم کرد! 

🤢🤢🤢

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مرسی که گفتی نگرانتون بودم خداروشکر جون سالم به در بردید

من یه دختر لوس نازنازوعه مامانی ام🤪بدبخت مامانم چی میکشه از دست من🥺یه دختر که همه اتاقش صورتی و دنیای صورتی داره💟یه دخی که نوتلارو میشینه یه نفر کلشو میخوره😂یه دختر که هروز لاکشو تمدید میکنه💅یه دخی که هروز با لباس مجلسیاش با مامانش قر میدههه💃

وای چرا  اخه کشتین؟؟؟؟؟؟؟میدونین چقد گناه داره اون طفلیا مگ عقل دارن ک بدونن کجا نباید برن؟راحت میتونستین بیرونشون کنین...خیلی عصابم بهم ریخت😔😔😔😔😔😔😔😔😔

خثتیخاثوثحثثتثخثحیکوییجثثکویخث۶هوسویث۹ثخیویوی هووووووووووو هیییییییییییی هاااااااااااا ثتثحثثتیاثحثحثتیت

آفرین دخترم😄

♥فقط یک صلوات♥یا بیشتر♥برام بفرست♥برای حاجت رواییم♥یـــــــا♥دعام کن♥برای♥حاجت رواییم♥آهای♥آهای تویی که داری برام صلوات میفرستی و دعا میکنی♥ایشالله حاجت روا بشی♥ممنون از تو♥اگه دوست داشتی♥این متن رو یک بار یا بیشتر بخون♥اللهم صلی علی محمد و آل محمد♥ممنون که امضامو خوندی♥