2777
2789
دورت بگردم چ بد  حوصلت سر نمیره

عزیزمی.آره منم شهرغریبم ن میذاره بیرون برم ن هیچی تاشب کسی رونمیبینم شبم ک شوهرم ایطوری میکنی منم همش یاخابم یاتوگوشی هستم.

خداجونم بگومشکلت بامن چیه؟کم توکوچیکی زجرکشیدم کم بدبختی کشیدم بعدازدواج کم بقیه ناراحتم کردن چراتوپناهم نیستی چرابعد5سال بهم بچه نمیدی چرامیذاری همه بهم طعنه بزنن ک مشکل داری وآدم خوبی نیستی ک بچه دارنمیشی.خدایاواقعاعدالتت اینه.اگ اینه ک من عدالتتونمیخام فقط بیشترازاین درحقم جفانکن😢
اخه این طوری خوب نیست سعی کنید شرایط تغییر بدین  زن وشوهر باید باهم بخندن وشوخی کنن

برابقیه خیلی شوخه وخیلی باهاشون حرف میزنه ولی ب من ک میرسه خستس حال نداره.من خیلی شوخم توهرجمعی ک میرم خیلی شوخی میکنم توخونه هم سعی میکنم شوخی کنم ولی اون انگاردوست نداره .بیخیال نمیشه کاریش کردچون چندباربهش گفتم گفت تودرک نمیکنی ومن سرکارمیام خستم واینا.منم دیگ کاریش ندارم

خداجونم بگومشکلت بامن چیه؟کم توکوچیکی زجرکشیدم کم بدبختی کشیدم بعدازدواج کم بقیه ناراحتم کردن چراتوپناهم نیستی چرابعد5سال بهم بچه نمیدی چرامیذاری همه بهم طعنه بزنن ک مشکل داری وآدم خوبی نیستی ک بچه دارنمیشی.خدایاواقعاعدالتت اینه.اگ اینه ک من عدالتتونمیخام فقط بیشترازاین درحقم جفانکن😢

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عزیزمی.آره منم شهرغریبم ن میذاره بیرون برم ن هیچی تاشب کسی رونمیبینم شبم ک شوهرم ایطوری میکنی منم هم ...

قربونت چرا مگه مشکلی دارین با هم نمیتونی باهاش صحبت کنی حداقل بزاره بری بیرون

برابقیه خیلی شوخه وخیلی باهاشون حرف میزنه ولی ب من ک میرسه خستس حال نداره.من خیلی شوخم توهرجمعی ک می ...

بهش بگو همونطور که واسه بقیه شوخی ۱ دقیقه هم لبخندی ب من بزنی و بگو بخند کنی من دلم خوش میشه ن ک صبحا نباشی و شبا هم اینطور باشی یا حداقل بزار برم بیرون

سلام منم ادم شوخ و پر انرژی و پر هیچانو شاد و شنگولی اینا بودم اما متاسفانه شوهرم مرد زیاد شوخی نبود و نیست هر سری ک میخواستم شوخی کنم یا هر چی ی جورایی سر کوبم میکنه و الان تبدیل شدم ب ی آدم آروم و ساکتو گوشه گیر.طوری ک همه فامیل خودم و خود شوهرموادمایی ک منو میشناختن و الان میبینندم ب شدت تعجب کردن و متاثر شدن.

قربونت چرا مگه مشکلی دارین با هم نمیتونی باهاش صحبت کنی حداقل بزاره بری بیرون

ن باهم مشکلی نداریم ولی ازوقتی ک فهمیده مشکل دارم وبچه دارنمیشم اخلاقش تغییرکرده نسبت بهم.من میفهمم ک تغییرکرده ولی اون میگه ن

بهش بگو همونطور که واسه بقیه شوخی ۱ دقیقه هم لبخندی ب من بزنی و بگو بخند کنی من دلم خوش میشه ن ک صبح ...

فایده نداره خیلی خیلی باهاش حرف زدم.دعام کن گلم حداقل دلم ب نی نی خوش باشه.دعام کن مادربشم 

سلام منم ادم شوخ و پر انرژی و پر هیچانو شاد و شنگولی اینا بودم اما متاسفانه شوهرم مرد زیاد شوخی نبود ...

قربونت بشم خیلی بده ادم دوست داره شریک زندگی داشته باشه که کنار لحظه های خوبش همراهیش کنه و وقتی اینطور میشه ادم دلش ب درد میاد

سلام منم ادم شوخ و پر انرژی و پر هیچانو شاد و شنگولی اینا بودم اما متاسفانه شوهرم مرد زیاد شوخی نبود ...

عزیزم منم مث توهستم خیلی شادوشنگول شوهرمنم متاسفانه همیطوریه ولی من سعی میکنم روحیموحفظ کنم حداقل توجمع پیش خانوادم شادم.توهم سعی کن اونجاشادباشی

فایده نداره خیلی خیلی باهاش حرف زدم.دعام کن گلم حداقل دلم ب نی نی خوش باشه.دعام کن مادربشم 

دورت بگردم واست دعا میکنم تو هم دعام کن عزیزمی

حداقل نی نی بیاد جونت ب جونش بنده دیگه کنارش ارومی

دورت بگردم واست دعا میکنم تو هم دعام کن عزیزمی حداقل نی نی بیاد جونت ب جونش بنده دیگه کنارش ارومی

انشالله بهترین هابرات پیش بیاد.انشالله😘

قربونت بشم خیلی بده ادم دوست داره شریک زندگی داشته باشه که کنار لحظه های خوبش همراهیش کنه و وقتی این ...

فدات عزیزم ممنون ک حالمو فهمیدی اما دیگه من عادت کردم.ولی 

دلم برا بچم میسوزه ک قراره تو چنین جوی بزرگ بشه.البت من باهاش بازی میکنم شوخی و اینا ک کمبودی حس نکنه.

فدات عزیزم ممنون ک حالمو فهمیدی اما دیگه من عادت کردم.ولی  دلم برا بچم میسوزه ک قراره تو چنین ...

قربونت بشم عشقم

میدونم دلیل حال خوب هم میشین تو و نی نی

قربونت بشم وقتی مادر به این خوبی داشته باشه  معلومه هیچوقت جو خونه رو حس نمیکنه 

من کلا ادم شوخی بودم اما شوهرم بی جنبه هست کلا خنثی شدم زیاد گرم نمیگیرم باها و یخه زندگیمون

نوشته بود ...شباهت من و دیوار های خانه ام این است که هر دو به ناچار ایستاده ایم.....😭..من زنی بودم که صدمو برا شوهرم گذاشتم اما هیچ وقت کافی نبودم ...زنی شدم که دیگه از مرگ هیچ ترسی ندارم ....شرایط مالیم خیلی بده ...خیلی خیلی محتاج دعاتونم 😭من یکی از طرفدارای  الناز شاکردوستم  اسم پروفایلمم بخاطر اونه