2777
2789
منممم  اما خو خودمم تا ی حدی

نه من اصلا  نمیکنم والله شوخیای بد میکنه

خدایا دنیایت ته نامردیست 🖤💔                      داغونم همین 😔😔😔😔😔😔😔😔😔 تو این دوره زمونع یه مرد پیدا کنی خودم زنش میشم  متاسفانه همشون نرن مرد نیستن 💔😏

خیلیییییییییییی خیلیــــــــــ زیاد باهم شوخی میکنیم

مثل بچها ب سر وکول هم میپریم..ب نظرم با شوهرت نباید سنگین و خانومی رفتار کنی..

تو جمع خانومی و مودب توخونه مثل دوتا دوست

خداروشکر خداروشکرجفتمون هم راضی هستیم😂😂

پروفایلم... ارزومه... لطفا واسه رسیدن بهش یدونه صلوات واسم بفرستید..❤ 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من دختر خالم میگه شما چرا اینجورید 

خیلی حرف نداریم باهم بزنیم 

هر وقت درد دل کنم یا چیزی بگم مقصر میشم بخاطر همین هیچی نمیگم از اتفاقایی که افتاده حرف نمیزنیم 

یه رابطهی خاصی داریم اصلا خیلی خیلی دوسش دارم 

اما اونو نمیدونم 

همیشه گوش میدم تحقیرو توهین نمیکنه 

یه رابطه عجیب غریبه 

اطافیان نزدیکم همیشه میگن چرا اینجورید انگار با برادرشوهرت حرف میزنی 😐

پسر قشنگم خوش اومدی تو قلبم منتظر بوسیدنو بوییدنت هستم ارسلانم 

زیاد تا دلتون بخواد همیشه در حال سربه سر هم گذاشتنیم البته بگم هیچ وقت شوخی های بد بد نمی کنیم در حد اینکه وقتی خواب اب یخ بریزیم روی هم سوسک بزار تو کفش من من تو سوپش فلفل بریزم تو مهمونی ان اتیش بگیره 😂وقتی خوابه رژلب براش مالیدم خوابش اقا سنگینه یه بار موهاش قیچی کردم تو خواب  با همه اینا هیچ وقت باهم دعوا نمی کنینم همیشه اخرش دونبال هم می افتیم بدو بدو می کنیم ولی اخرش به خنده ختم می شه .به قول مامانش جفتومن کم داریم😂😂😂

شوخی بلدیم...دلبری بلدیم...حرفای خوب بلدیم...خونه داری بلدیم...ولی شوهرنداریم😂😂

چشمون سیاهم ک داری😁

مگ شوهرتون حرف میزنه.شوهرمن صب تاساعت 8سرکاره بعدشم یاداره زنگ خانوادش میزنه یاتوگوشی فوتبال بازی میکنه منم حرف میزنم شوخی میکنم ی نگاه نمیکنه ببینه چی گفتم.منم یادگرفتم همش توگوشی هست.شوهرم توجمع خیلی شوخه ولی ب من ک میرسه ایطوریه😑

خداجونم بگومشکلت بامن چیه؟کم توکوچیکی زجرکشیدم کم بدبختی کشیدم بعدازدواج کم بقیه ناراحتم کردن چراتوپناهم نیستی چرابعد5سال بهم بچه نمیدی چرامیذاری همه بهم طعنه بزنن ک مشکل داری وآدم خوبی نیستی ک بچه دارنمیشی.خدایاواقعاعدالتت اینه.اگ اینه ک من عدالتتونمیخام فقط بیشترازاین درحقم جفانکن😢
انشاالله که همیشه شاد باشید

انشالله😍 البته دعواهم زیاد میکنیم 😂😂😂همشم من مقصرم نمیتونم بعضی تیکه هامو نندازم😁😁

مگ شوهرتون حرف میزنه.شوهرمن صب تاساعت 8سرکاره بعدشم یاداره زنگ خانوادش میزنه یاتوگوشی فوتبال بازی می ...

اخه این طوری خوب نیست سعی کنید شرایط تغییر بدین  زن وشوهر باید باهم بخندن وشوخی کنن