2777
2789

دخترم ۸ روزشه.نافش خشک شده ولی نیفتاده.نیفتادنش مسئله م نیست .دیشب موقع تعویض لباسش دیدم ترشح زرد داره.از دیشبم بیشتر شده ترشحش.فکر کنم عفونت کرده.کسی تجربه ای داره.از دیشب کارم شده گریه.درمانش چیه؟؟تو نت نوشته بستری و جراحی😭😭😭

هست را اگر قدر ندانی ، میشود بود ....

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عزیزم ناف دختر من خون میومد در این حد نبات گذاشتم رو گاز حسابی سوخت وقتی خنک شد یه کمش گذاشتم رو ناف فرداش ناف بچم جمع شد وافتاد بندناف

خدایا هزاربار شکرت منو لایق دونستی برای بار دوم مادربشم   التماست میکنم خدا به حق،بزرگیت پسری سالم وصالح بهم بده تا بتونم دل دخترم وهمسرم شادکنم خداخیلی دوست دارم  خدایا هزار بار شکرت که صدامو شندیدی نی نی مون گل پسر شد خدایا خیلی،دوست دارم به حق بزرگیت کمکم کن صحیح وسالم بیاد تو بغلم من امیدم فقط،به توهست خدای خوبم  

فقط نمک

من بردم فوق تخصص برای همین مشکل گفت نمک بریز

ریختم بسته شد و کاملا خشک

🐄🐄با علف خوردن گاوها در مزرعه هیچ مشکلی  ندارم!اما به گاوهایی که در بین ما می گردند و عمر ما را میخورند معترضم.....!هیچ کس متوجه نمیشود بعضی افراد چه عذابی را تحمل می کنن تا عادی و خونسرد به نظر بیایند......جهالت بیشتر از دانایی احساس امنیت ایجاد می کند!!!

وا گریه چرا. ایشالله طوری نمیشه گلم. فردا حتما ببرش دکتر نشون بده. 

من دخترم خیلی اذیت شد با نافش. روز دوم کلیپس نافش در اومد با هزار بدبختی رفتیم یکی پیدا کردیم دوباره زدیم. بعدم که خون زیاد میداد خیلی اذیت شد

میشه برای سلامتی دخترم صلوات بفرستین
درمانش اینه که ببری پیش دکتر😐چیزیم بع بندنافش نزنی از جلو خودت

ظهر قراره ببرم بیمارستان اطفال.میخواستم بدونم با دارو خوب میشه یا فقط جراحیه درمانش.تو نت اینطوری نوشته😔

فقط نمک من بردم فوق تخصص برای همین مشکل گفت نمک بریز ریختم بسته شد و کاملا خشک

واسه بچه شمام ترشح داشت؟؟ دکتر گفت اینکارو بکنین؟نمک رو چطور استفاده کردین؟؟نمیسوزونه پوست بچه رو؟؟

وا گریه چرا. ایشالله طوری نمیشه گلم. فردا حتما ببرش دکتر نشون بده.  من دخترم خیلی اذیت شد با ن ...

خیلی ناراحتم براش.داغونم.آخه تو نت نوشته درمانش بستری و جراحیه.واسه شما چقدر طول کشید تا خونش بند بیاد

ببر دکتر راهکار بگیر ب حرف دیگران اعتماد نکن و نترس چیزی نیست درست میشه

خدا کنه.بخدا از دیشب نه تونستم غذا بخورم نه بخوابم.خیلی نگرانم براش.میترسم ببرم دکتر بگه جراحی