2777
2789
عنوان

حالم بده 😭فهمیدم شوهرم دوست دختر داره😔😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 11441 بازدید | 223 پست
خود عنترشون خون مارو تو شیشه میکنن ولی ما باید کوتاه بیاییم و هیچی نگیم پس ماهم بریم خیانت کنیم😐😐 ...

خانوما خیانت کنن دور از جون شماها میشن هرزه ولی اقایون .. ننگ برما

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُم برای سلامتی و حال خوب پدر و مادرم یک صلوات مهمونم کنید منم حتما لایکم کنید برای شما میفرستم ممنون از انرژی خوبتون  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الهی بمیرم برات چ شوهر بی لیاقتی داری 

انقد نگيد الهي بميرم برات.خدا نكنه به خاطر هرزگي يه مرد لاشي تو بميري

آقا اگه مخالفی ریپ نکن که دعوا درست کنی عقده هاتو بخوای خالی کنی!!!اگه خیلی دنباله دعوایی بیا رو در رو.من مجازی دعوا نمیکنم.😌
اینو نگو گنا داره ارزوی زندگی خوب کن براش

بچه گناه داره واقعا .... دلم براش میسوزه ک باباش یه عوضیه

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُم برای سلامتی و حال خوب پدر و مادرم یک صلوات مهمونم کنید منم حتما لایکم کنید برای شما میفرستم ممنون از انرژی خوبتون  

چقدم به خودش حق میده. بایدیکاری کنی به غلط کردم بیفته نه حق به جانب حرف بزنه

درباره اسم کاربریم :هرچی میذاشتم قبول نمی‌کرد گفتم یه هوو بزارم ببینم قبول میکنه 🤔درکمال ناباوری قبول کرد☹️☹️گفتم چیکارکنم ازحالت هوووی دربیاد دست به دامن کُره ای هاشدم دیدم یکی هست اسمش هوووه 🤣🤣عکسشوگذاشتم دیگه😝😜😜
عزیزم اگه میخوای بمونی ب نظر من بچت رو نگه ندار چون الان اینکارو کرده مطمین باش بازم میکنه چون دیگه ...

سقط بچه  گناهه خانوم باید شوهرشو از طریق باباش ادب کنه ن ایتکه دست ب قتل یه بچه بزنه 

bahar   
ببرش محضر تعهد بگیر اگر یک بار دیگه همچین خطایی بکنه کل اموالشو بزنه به نامت و حق طلاقم دسستت بگیر

آفرین به این نظرت 

یه نظری هم به من بده که تو دادگاه یه چیزی بگم رای به نفع من بشه

دوست دختر که خوبه این دوره زمونه دوسه تا زن دارن ملت 🤦🙄

چه فرقی داره😞فقط دوست دختر شرعی نیست ودوسه تا زن گرفتن شرعیه😣 خدا ذلیل کنه هرچی مرد بی وفاس😔

تیکر ارزوی دختر دارشدنم 😍 یه دختر مو فرفری😍