2777
2789
عنوان

حالم بده 😭فهمیدم شوهرم دوست دختر داره😔😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 11441 بازدید | 223 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

الکیه تاپیکت وسرکاری  جمله بعدیتم ازقبل هیجانی ترنوشتی ک اوضاع ووخیم جلوه بدی  باسابقه ه ...

😂😂😂کاراگاه شرلیک هومز کی بودی توووووووو

۸ فروردین بی بی چکم مثبت و روز تولد آقا امام زمان آزمایشم مثبت شد🤰🤰🤰🤰😍😍😍دختر عزیزم تو قشنگترین دلیل برای نشون دادن عظمت خدا روی زمینی❤❤❤🤱🤱🤱🤱نقش او در چشم ما هر روز خوش تر میشود....🌹🌹
الکیه تاپیکت وسرکاری  جمله بعدیتم ازقبل هیجانی ترنوشتی ک اوضاع ووخیم جلوه بدی  باسابقه ه ...

بخداااا  دروغ نمیگم میخواستم الان. برم مشاوره اما امروز همجا بستس بخدا به خانوادم نمیتونستم بگم دلم میخواست یکی آرومم کنه کمکم کنه که اینجا گفتم😔😔😔

دوست دختر که خوبه این دوره زمونه دوسه تا زن دارن ملت 🤦🙄

والا من موندم تو کارشون پس گرونی فقط واسه ماست 😐

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُم برای سلامتی و حال خوب پدر و مادرم یک صلوات مهمونم کنید منم حتما لایکم کنید برای شما میفرستم ممنون از انرژی خوبتون  

هعی خدا😔چ خوب بهونه ای جورمیکنن مردا ک میگن غرمیزنی فلان میکنی والاایناهمش بهونس

منم تو بارداری یه مدت باهاش بد بودم یه روز متوجه شدم با همکار خانومش خو گرفته نمبدونم کار خدا بود انگار یهو دمزشو دیدم متوجه شدم از اون روز بهش محبت و اینا میکنم له روشم نیاوردم خودشو جمع و حور کرده

من یه شب مردم صب پاشدم صبونمو خوردمورفتم پی زندگیم...
واااا چی میگی

شوهرش خیانت کاره.لایق پدر شدن نیس

۸ فروردین بی بی چکم مثبت و روز تولد آقا امام زمان آزمایشم مثبت شد🤰🤰🤰🤰😍😍😍دختر عزیزم تو قشنگترین دلیل برای نشون دادن عظمت خدا روی زمینی❤❤❤🤱🤱🤱🤱نقش او در چشم ما هر روز خوش تر میشود....🌹🌹

عزیزم اگه میخوای بمونی ب نظر من بچت رو نگه ندار چون الان اینکارو کرده مطمین باش بازم میکنه چون دیگه راهشو بلد شده مزش رفته زیر دندونش اگه بچت رو نگه داری دفه ی بعد هرکاری کرد حتی بدترش رو هم کرد نمیتونی جداشی ب خاطر بچت و ی احساس گناه میفته ب جونت ک اخه این بچه چ گناهی داشته ک ب دنیا اوردمش وقتی میدونستم باباش اینجوریه و اینکه دیگه اون موقع تنها نیستی ک ب تونی کارت رو راحت تر پیش ببری