2777
2789
عنوان

پای بچم سوخته😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1536 بازدید | 36 پست
پوشکبهش نمیسازه لابد مارکشو عوض کن

مای بیبی خالی میزدم الانمرسی گرفتم 

چه مارکی خوبه؟

فکر نکنم از پوشش باشه صبح قنداقش کردم رفتم دکتر سپرده بودم ب مامانم شاید دیر باز کرده بخاطر اونه سوخته

میشه برا سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستین؟😔⁦❤️⁩⁦❤️⁩

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اینو که میگم حتما امتحان کن عالیه برو عطاری بگو پودر جفت بلوط میخوام،بگیر بجوشون،صافش کن با این آب ...

خالی بشورم؟بعدش دیگ اب نزنم؟

باید ببینی ب چی حساسیت داره یا از پوشکشه یا از دستشوییشه اگر پوشکش باشه عوضش کنی خوب میشه اگر از دستشوییشم باشه باید انقدر پمادای مختلف امتحان کنی ببینی چی بهش میسازه اگر خیللللی بد سوخته بپرس از داروخونه ببین اگر بنظرشون مشکلی نداشت پماد کورتون دار بزن یه بار خوب شه دگ بعد پمادای معمولی بزن من دخترم هزاااااار تا پماد امتحان کردیم روزی ده بار میشتمش و بیس تا پوشک عوض میکردم براش ولی انقدر داغون شده بود پاش دگ هیچکس نمیدونست چیکار کنم اخرش فهمیدم به آب حساسیت داره دگ کمتر شستمش خوب شد

کالندولا منم زدم بدتر شد روغن گل سرخ دوبار زدم خوب شد از جای مطمئن بگیر

روغن گل سرخ از عطاری بگیرم؟

شاید قارچی شده ببرش دکترمن پمادان ان میزنم زودخوب میشه .ولی احتمال زیاد بچه تون به مای بیبی حساسیت داره .مارکش روعوض کن یه پوشکی بخرکه به جای پلاستیک ازجتس کتان باشه .

عزیزم بچه ۱۱روزه ک تکون نمیخوره ک همه جا رو کثیف کنه زیرش ی تشک از این مشماییا بزار بازش بزار زیرش ک ...

دست و پا میزنه همه جارو به گند میکشه

عزیزم پمادهیچ کاری نمیکنه فقط روغن حیوانی یا روغن نباتی بزن و پودر بچه بزن روش در جا خوب میشه بهت قو ...

روغن حیوانی همون روغن زرد منظورته؟

روغن گل سرخ از عطاری بگیرم؟

اگه عطاری مطمئن میشناسین بله، اگرم نه کارخونه ای دارن

من اینترنتی روغن گل سرخ تقدیس گرفتم، 

بچم اولش پاش کم سوخته بود، کالندولا رو زدم تمام پوستش ریخت بدتر شد، دیگه احساس میکردم بندای پشت پاش داره پاره میشه

روغن گل سرخ رو یکی بهم گفت، یه روزه نتیجشو دیدم، چندبار زدم، خیلی خوب بود خداروشکر

به خاطر پوشکش با یه بار دیر عوض کردن که نیسوزه انقدر  زینک اکسید بزن  بهتر ببری دکتری کم ...

تا الان نسوخته بود امروز اینجوری شده

تا الان نسوخته بود امروز اینجوری شده

پوشکش کی مرسی کردی این مهمه 

دختر من به مای بی بی نارنجی حساسیت داشت اینجوری شده بود چون مولفیکس گیرم نیومده بود 

بازشم یزاری زودتر خوب میشه